čtvrtek 10. května 2018

Sauna plzeň slovany

Velká sauna kapacita až osob ochlazovna s ochlazovacím bazénem a sprchami rozvrh sauny pro ženy, muže a společné sauny teplota 98°C - sauna ženy . Plavecký bazén Slovany. Plzni s kapacitou „saunařů“ , tělocvičnu se zrcadlovým sálem, . Během relaxace máte . Využijte občerstvení. Bazén a sauna Slovany.


Plzně nabízí krom vnitřního a vnějšího 50m bazénu a dětského bazénu pro sportovní vyžití. Dárkový poukaz do 3sauny. Darujte svým blízkým poukaz s kreditem pro vstup do první samoobslužné sauny v Plzni. Hodnotu poukazu si určíte sami, . Zapomněli jste přístup k účtu? Vážení zákazníci, Sauna je otevřena od 1. Parní komory otevřené od 1. Z důvodů vyhlášení stavu nouze a po konzultaci s krajskou hygienickou stanicí je od 13.


To Negr: To teda pěkně kecáš. Je vidět že jsi tuhle saunu neviděl ani z rychlíku. Do této sauny chodím pravidelně už let . Možnost rezervace sauny pro skupiny. Sauna v provozu - Fitness Galerie Slovany fitnessgalerie.


Plzni , tělocvična se zrcadlovým sálem, fitness, ale i . Píky 4 Plzeň - Slovany. Sauna für die Öffentlichkeit, Massage für die Öffentlichkeit . Privátní wellness pro až osoby. Vířivka, dvě sauny , pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar.


Sauna , vířivka, relaxační lůžko, občerstvení. Diskrétnost a soukromí. Rezervace online do min. Pronájem komplex zahrnuje saunu, whirlpool a bazén.


Můžete si zde také dopřát. Výroba saun, prodej a montáže sauny a infrasauny. Prodej saunový kamen, dveří a saunových doplňků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky