čtvrtek 1. listopadu 2018

Akumulátorový vyžínač stihl

Dĺžka bez žacieho nástroja: 1. S novým akumulátorovým vyžínačem FSA budete pracovat s vysokým výkonem a přesností. Křovinořez FSA je možné použít jak se strunovou hlavou , . STIHL Pro FSA 6 Sekacky-pily. Velmi lehký a tichý akumulátorový vyžínač s komfortní strunovou žací hlavou AutoCut C 4- která umožňuje navíjení nové struny bez otevírání pouzdra a . Kompaktný akumulátorový vyžínač Línie D na jednoduché vyžínacie práce okolo domu. Vďaka svojmu vysokému výkonu urobí radosť vám, . Kompaktní akumulátorový vyžínač pro snadné dokončovací a začišťovací práce bez omezení elektrickou přípojkou. Inovační motor EC s nízkým příkonem, vynikající výdrží . Integrovaný akumulátor s indikací stavu . Akumulátorový vyžínač s výkonným V bezuhlíkovým motorom so záberom 3mm.


Akumulátorový vyžínač stihl

Vďaka nízkej hmotnosti je práca s ním skutočne komfortná. Výkonný a lehký akumulátorový vyžínač k vyžínání tvrdé trávy. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Ak chcete kosiť trávu bez hluku spaľovacieho motora a pritom nezávisle na elektrickej prípojke, najlepšou voľbou je silný . ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Stihl FSA 6 akumulátorový vyžínač.


Pohodlný akumulátorový vyžínač s ergonomickými vlastnosťami Dlhé okraje . Mám otázku k produktu. Záručná doba: roky. Bezkartáčový pokročile řízený motor. Image may contain: text.


Dostupnosť: Zvyčajne až dni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky