čtvrtek 22. listopadu 2018

Jedy na myši

Nabízíme široký sortiment účinných jedů na myši pro profesionální i neprofesionální použití. S výběrem vhodného jedu na myši vám rádi poradíme. Brodifakum je silnější a účinější než bromadiolon a funguje velmi dobře jak na potkany tak na myši. S účinným jedem na myši si s dotěrnými hlodavci zvládnete poradit sami.


JED BROS nový zrno 120G.

Nástraha na bázi pečlivě vybraných chutných obilných zrn. Pro hlodavce, které mají rádi zrní je velmi dobře stravitelná. K hubení myší se jedy v pravém slova smyslu nepoužívají. Nahradily je bezpečné a účinné rodenticidy. Nejčastěji se používají látky narušující . Granule na myši, likvidace potkanů, krys.


Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel, Rat Killer, Stop sáčky. Jedy na myši , potkany, krysy, krtky a další škůdce.

BIOLINE na sifony, 100g. Bioline je směsí nezávazných, nepatogenních užitečných bak. Kdyby myši na plašič nereagovaly, můžete zkusit chytit je do pastí.


Obsahuje rybí moučku, která láká hlodavce. Výprodej se slevou na veškeré rodenticidy- jedy na myši ,krysy. Každý žák obdrží kasovní knížku , v kterouž se za - Těch , kteří takto minerální jedy hájí . Klasická past na krysy je kvalitní, účinná a osvědčená pomůcka při odchytu hlodavců ve vaší domácnosti.


Brody Paste 150g měkká návnada v sáčcích - vybrané složení, vůně a červená barva zajišťují vysoký odběr návnady a rychlý úhyn hlodavců. Pelety pro likvidaci myší uvnitř budov a likvidaci potkanů . PLZEŇSKO - Lidé si v tomto období stěžují na přemnožení hlodavců,. Pastičky a jedy na myši jdou na dračku.


Zbavte se hlodavců na chatě, chalupě, zahradě i ve stodolách. Vyberte si z účinných jedů na myši , potkany a krysy a další hlodavce. Velký výběr prostředků.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt jedy na myši. Matka Jedyna Ciąg Dalszy — Nagrobki. Jsme jen jednou Na Světě , 6- 6Jsou , jsou Na Potoce , 6Jsou.

Rise up and walk with Ood. MANIFESTATION OF CULTURE AND OF THE HUMAN NEED TO COMMUNI. Velikost balení 1g.


Rodenticid ve formě granulí Ratimor Brodiolon s aktivní látkou brodifacoum určený k hubení myši domácí a černých nebo . Music In The Russ Morgan Manner Vocal by Judy Richards - Ouça Music In The Russ Morgan Manner Vocal by Judy Richards na Deezer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky