čtvrtek 29. listopadu 2018

Motorová pila hecht 929

HECHT 9- motorová píla. Motorová píla s motorom a obsahom 2cm3. Háčik na zavesenie k . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Motorová pila hecht 929

Díky svým rozměrům má pila bez řetězu a lišty skvělou . Malá a lehká vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty cm. Hmotnost pouze kg. Všetky informácie o produkte. Malá a ľahká vyvetvovacia motorová píla s výkonom kW a dĺžkou lišty cm.


Táto malá benzínová píla je vybavená 2-taktným motorom s výkonom HP (kW) s objemom 2cm3. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hecht 9: doručení domů nebo na prodejnu. Objem palivové nádrže o l. Tato malá benzínová pila je vybavena 2-taktním motorem o výkonu HP (kW) s objemem 2cm3.


Jedná se o skvělého . Požadovaný inzerát byl již smazán. Prohlédněte si nabídku podobného . Momentálne nedostupné. Součástí je i karburátor Walbro. Dosahuje výkonu o HP. O plynulý chod se stará řetěz Oregon.


Dům a zahrada - Pila hecht bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na. Stěžují si, že jim pila po krátké době používání nejde do otáček, špatně startuje, nebo nedrží volnoběžné otáčky.


Problém často vidí v pile jako takové, aniž by si . Tento výrobek jsem jako nový zakoupil před roky pro příležitostné použití, za tuto dobu byl používán cca hodin pouze při výpadku el. Malá motorová pila s 2-taktním motorem, výkon HP, lišta Hecht cm. Výsledky pro pila hecht v kategorii Dřevoobráběcí stroje.


Found: motorova pila hecht 929. Brands, 1IDEAITALIA, 2- POWER, 2N, 3-SERIES, 3COM, 3M, 4MBO, 4XEM, 999-GAMES, 9ZAP, A-RIVAL, A- . Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie . Půjčovna nářadí NARADI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky