pondělí 26. listopadu 2018

Kanystr 20l plechový bazar

Cena 100kc Nové Strašec. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechový kanystr. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Plechové kanystry 20l.

Kanystr plechový l. Váha produktu, kg. Projděte si inzeráty prodam plechovy kanystr na inzertním serveru AVÍZO. Prodám kanystr 20l plechový na pohoné hmoty.


Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce . HDPE KANYSTR NA PHM L ČERNÝ UN 3H1 .

Dva plechové kanystry , stav dle fotek, od čehou jsou netušim, měl jsem je jako . Po dohodě možno přivézt na trase: Jičín-Poděbrady-Praha. Americký, vojenský kanystr z 2. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla . Bazar auto příslušenství. Vše najdete v našem bazaru. Nechce někdo asi pět kanystrů , klasických plechových 20l ? Byla v nich donedávna nafta.


Praha - Kunratice, jen vlastní odvoz. Za flašku slušného vína. Procházejte největší české bazary najednou. Další výdsledky hledání , v našem bazaru. Prodejte havarované nebo jeho části, to vše zvládne náš auto bazar.


Nádoby, vědra, sudy, kanystr ,konev,su víko,nádoba,vědro.

TOPTRADE vědro zednické, plastové, l. Auto - Kanister bazár. Predam plechovy kanister na bezin alebo naftu o objeme. BALENÍ: KANYSTR PLAST 20L. POPIS: OMV truck LD SAE 20W-je motorový olej Super High Performance Diesel (SHPD) pro užitková . Proste vypust obsah nadrze do kanystru (nebo lepe: nech uplne odkalit nadrz), vymen palivovy filtr a nalej tam.


BAZAR - značkové elektro se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky