čtvrtek 29. listopadu 2018

Vikings mikina

Velikost: Délka (cm):, Šířka (cm):. Na tento produkt nebyly zatím napsány žádné recenze. Kvalitní a pohodlná mikina na téma seriálu Vikingové. Materiál: bavlna, PES, 320g. Tohle však není jediný produkt na téma seriálu Vikings , máme jich tu mnohem víc!


Pánská mikina Vikings. Skladem u dodavatele Maximální doba doručení . Mikina se bude do chladného počasí hodit! Další Vikings kousky. Vyberte si více než z 250.


Informace: Barva: černá, Vzor:. Thor Amon Amarth Tričko. Má kapucňu so šnúrkami a kovovým zakončením. Na okrajoch kapucne a na boku mikiny . Název: The pursuit of vikings MIKINA S KAPUCÍ. Interpret: AMON AMARTH.


Vikings mikina

Vyhovují vám mikiny . Kapuce se stahovací šňůrkou - Klokaní kapsa - Přední potisk - Zadní potisk. Super mikina s NFL klubem, pro každého fanouška! Zpracovaná z bavlny, polyesteru. Garancia spokojnosti.


Klasická bavlnená mikina. Model má odolné sťahovacie lemy. V prednej časti vzor predstavujúci skupinu Vikingov chránenú . V přední části vzor představující skupinu Vikingů chráněnou štíty. Na boku je červená nášivka firmy.


Doručení a vrácení zboží zdarma. Inzerát Lee Vikings pánská vintage mikina - vel. L v okrese Ostrava-město, cena 450Kč, od V. P ánská hřejivá mikina s potiskem Vikings.


Uprostřed nápisu se nachází runové symboly. Levá strana hrudi je ozdobená stejným nápisem v menším měřítku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky