pátek 16. listopadu 2018

Rajče keříčkové balkonové venus

Lycopersicon esculentum - Venus. Patří do čeledi lilkovitých. Pochází ze Střední a Jižní Ameriky. Rostliny jsou až 2m vysoké, pokryté jemnými chloupky.


Rajče keříčkové , balkónové. Solanum lycopersicum.

Převislé rostoucí rajče s oranžovými plody a drobným rozvětvením. Odrůda vhodná pro pěstování. Venus balkónové keříčkové rajče je vysoce úrodná odrůda nízkého keříčkového rajčete, určená pro zahrádkáře a drobné pěstitele. Pro svůj nízký vzrůst je . Velmi úrodná odrůda rajčete nízkého vzrůstu ideální pro pěstování v truhlících a . Na jedné rostlině dozraje 1a.


Vysoce úrodná odrůda nízkého keříčkového rajčete, určena pro drobné pěstitele. Tato odrůda okrasného rajčete je keříkového typu.

Kč s DPH (1Kč bez DPH). Je to zhruba čtyřicet . Doprava: expedície do dnů. Dostupnosť: Nie je na sklade.


Tento produkt je již vyřazen z prodeje a . NOHEL GARDEN je největší velkoobchodní společností v oblasti zahrádkářských potřeb v České a Slovenské republice. Převisle rostoucí rajče s oranžovýmí plody a drobným rozvětvením. Plody jsou veliké cca 5cm a jsou velmi lahodné a . Vhodné pro pěstování v květináči.


Obsah sáčku: gramů. Kategorie: Plodová zelenina. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Balkónové - pěstování v nádobách. Balení: (balení po ks, cena za 1ks).


RAJČE KEŘÍČKOVÉ BALKÓNOVÉ - VENUS. Keříčková odrůda vhodná pro pěstování v . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Vilma nebo Venus tak je hloubka truhlíku dostačující.

Výrobce: Moravo Seed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky