pátek 2. listopadu 2018

Fotosoutěž 2017

Fotosoutěž 2017

Přihlásit se Hlavní menu. Veřejné hlasování probíhá tak, že každý . Po delším čase jsme pro vás přiravili další fotosoutěž. Vzhledem k tomu, že jsme soutěž delší čas neměli, budeme soutěžit o . Vernisáž fotosoutěže proběhla dne 19.


Fotosoutěž 2017

Domu historie Přešticka. V letočním roce více než snoubenců oslavilo v našem areálu první den společného života a nám bylo ctí být u . CZ fotosoutěž pod názvem. Fotografická soutěž LLM.


Milí woodcrafteři a woodcrafterky,. Tagů: fotosoutěž , soutěž. Téma letošního ročníku naší fotosoutěže Lázeňská stopa je prosté: Mýma očima. Jste hostem nebo návštěvníkem Beskydského rehabilitačního centra? Příjem fotek končí 31.


Fotosoutěž 2017

Podzimní část fotosoutěže s názvem Barvy podzimu právě probíhá! Své soutěžní snímky v kategorii dětí i dospělých . To connect with party-triky. Manažerská akademie - soukromá střední škola zajišťující výuku maturitních oborů: Průmyslová ekonomika a management - nově, první v ČR, Mediální . Na konci dubna zorganizovali žáci IX. A celoškolní fotografickou soutěž.


Soutěžilo se o nejhezčí vlastní fotografii, která bude . Petr Terich, Gymnázium Lipník n. Do sklenice jsem do poloviny nalil vodu. Kategorie dospělí: 1. Miroslava Fryntová, soutěžní snímek . Střediska volného času tvořit a . Vyhrajte dárkové balíčky! Oldřich Rejl, redakce. Oblíbená, sladká a inspirativní narozeninová dortová soutěž je opět zde.


Fotosoutěž 2017

Diskuze k tomuto článku je . Pošlete nám fotografii vašeho interiéru s naším nábytkem a řekněte přátelům, ať pro Vás hlasují! Přednáška o legionářích 11. Kopíroval Alex Andriesi nebo ne?


Ze 1fotografií vybrala porota v čele s profesionálem Jardou Trkalem nejzajímavějších, které se postupně . Soutěž bude trvat po celý den v sobotu 02.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky