úterý 12. listopadu 2019

Eurogreen branky

Molitany do filtrů a čerpadel pro sladkovodní akvaristiku. Biofiltrén je najpouživanejšia filtračná hmota v akvaristike a do jazierok. Univerzálna filtrácia na mechanickú filtráciu vo frakcií TM a TM20. Jsme hodně přetíženi Vašimi dotazy, omezte je prosím na minimum.


Rostliny odesíláme PO - ST. Volejte POUZE v době otevření prodejny. Jaký potřebuji filtr do. Biomolitan na čerpadlo Mč25. Dobře fungující biologický filtr je nejduležitějším vybavením akvária a. Náhradní bio-molitan pro filtr PK 100.


Ako najvhodnejšie filtračné médium sa praxou ukázal klasický biomolitan. Doporučená cena 1Kč, Ušetříte (Kč). Ocean Free Ocean Free.


FilterJet je filtrer pre akvária s nastaviteľným smerom výtoku a prúdenia. Filtračný biomolitan zaisťuje biologickú filtráciu a zabraňuje nasatiu hrubých. Pokiaľ ho potrebujete stlmiť, stačí ho namieriť smerom do bočnej steny akvária. V naší nabídce naleznete vnitřní i vnější filtry do akvária a najdete u nás i příslušenství k nim, které umožní lepší přočištění vody.


Akvarijní filtry jsou samozřejmě . Vnitřní čerpadla surpanshop. Atman, patří mezi nejkvalitnější čerpadla do akvária na trhu. Zachytáva hrubé nečistoty. AquaEl Circulator, Eheim Aquaball, Resun Power Head) a filtrační pěny, si můžete vytvořit vlastní účinný filtr do akvária.


Bioakvacit - retikulovaná filtrační pěna . Do filtrace můžete použít také nařezané biomolitanové kostky přímo z výroby. Rozměr kostičky je 40x40x40mm, tyto kostičky se dávají do pytlů na filtrační média. Nákupom získate, body. Cena bez DPH : €. Strážny pes: Strážny pes. Filtrační pěna je nejlepší medium pro biologickou filtraci vody v zahradním jezírku.


FILTRÉN - BIOMOLITÁN - BIOAKVACIT - BIOFILTRÉN. Vysoko kvalitné filtračné médium pre akvaristiku, do filtrov sladkovodných a morských akvárií, filtrov . EasyFish biofiltr PK40. JK Animals biomolitan 10x10xcm. DPH: 3Kč (EUR). DPH ( ): 4Kč (EUR).


Hlídací pes: Hlídací pes. F7se zátěží pro objem akvária do 7litrů. Do akvária vede pouze sací trubka a přepadová plocha, přes kterou se voda do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky