středa 20. listopadu 2019

Nakládané okurky cena

Více informací o produktu. Akční cena : 3Kč -. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Delikátní okurky v jemném sladkokyselém nálevu.


Mají velikost 5-cm.

Test dále ukázal, že cena o kvalitě okurek nevypovídá. Nejlevnější okurky (při přepočtu na 1g pevného podílu) stály Kč a skončily na druhém . Další slevy konzervované a nakládané zeleniny na Kupi. Prolistujte si aktuální letáky nejoblíbenějších prodejců.


Online nabídky za akční ceny na jednom místě. První historická zmínka o znojemských okurkách pochází z 2. V té době se začaly ve znojemské oblasti pěstovat okurky , .

CZE Česká republika . Vysoce kvalitní křupavé nakládané okurky v kořeněném sladkokyselém nálevu bez obsahu sladidel. Cena a mapa rozvozuDoprava. Nakládané okurky jsou středoevropskou specialitou.


Tradiční úprava okurek. Okurky nakládané 6g. Ochutnejte tradiční kvašené okurky, lahodnou červenou řepu, nakládaný květák. Pečená kuřecí křidélka. Cibulové kroužky se slaninovou omáčkou, pečivo.


Nakladané okurky marinované VERES. Výrobce: Ukrajina Dostupnost: Není skladem. Skladové zásoby a lokální cena. Minimální cena produktu 1. Zvláště malé okurky jsou nakládané v octovém nálevu. Durra nakládané okurky 720g.


DPH : 7Kč (EUR).

Pokud milujete kyselé okurky , úplně nejlepší jsou ty domácí. Základní cena s DPH20Kč. Přiveď kamaráda a získáš 10- Kč. Mražení: Dovoz: Nemecko.


Develey Salz Gurken - nakládané okurky solené 720g Složení: okurky, voda, . Nejčastější cena u sledovaných obchodníků je 49. Domácí nakládané BIO okurky - hrst Fancy cena 15-Kč ⚠️ LIMITOVANÉ EDICE PORCÍ. Kód zboží, Název zboží, Cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky