pondělí 18. listopadu 2019

Převislý štírovník

Kvete od května do podzimu. Pěstujeme: Vyžaduje slunné stanoviště. Vyznačují se plazivým až převislým růstem, úzkými dužnatými šedozelenými . Výhony dlouhé až 60cm. Převisle rostoucí letnička.


Stanoviště: slunce, odolná větru a dešti.

Výsadba do substrátu pro balkónové rostliny. A právě k takovým se řadí štírovník. U nás známe štírovníky jako převisle rostoucí letničky s výhony o délce 70–1cm. Berthelotův je převislý nebo drnovitý, bohatě větvený polokeř, stříbřitě hedvábitě chlupatý, vysoký až cm. Listy jsou přisedlé, s nitkovitými, . Neobvyklé květy štírovníku vyšlehávají jako malé plameny z ušlechtilého stříbřitě lesklého listí – právě . Cena zboží: 4Kč.


Dobře se kombinuje s jinými převislými druhy květin. Lotus corniculatus - štírovník růžkatý.

Lotus) dorůstá výšky přibližně cm. Jak posíláme a balíme rostliny ? Hodí se i na balkóny spolu s ostatními převislými. Je to trvalka, která vytváří při bázi dřevnatější, poléhavé nebo převislé stonky s . Surfinie - převislá petunie, plnokvětá, červená. Výborně se hodí do zahra na louky, na balkóny nebo do závěsných nádob jako převislá rostlina.


Recenze Štírovník růžkatý - semena . Jak ji mám správně pěstovat? Rod Lotus, neboli štírovník , je vytrvalý polokeř z Kanárských ostrovů, který náleží k čeledi Fabaceae. V kultuře jsou dva druhy s převislými , . Přezimování: jako převislé pelargonie, ale je riskantnější.


BACOPA (SUTERA) - převislá , bílé květy 1-. SANVITALIA (VITÁLKA) - převislá , žluté květy 1-. LOTUS ( ŠTÍROVNÍK ) - převislý , červenooranžové květy1-. Begonia tuberhybrida Champagner, Begonie převislá hlíznatá. Jahody Fragaria Fragoo Deep rose, Balkonové převislé jahody.


Fuchsia - vzpřímený a převislý typ. Třídit podle: Název A-Z, Název Z-A, Latinsky A-Z, Latinsky Z-A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky