čtvrtek 21. listopadu 2019

Napouštěcí hadice k pračce aeg

Odesíláme je přímo z AEGu! Recenze na hadice k pračkám. Hadice k pračkám podle zkušeností ostatních. Hodnocení produktu:. Bezpečnostní přívodní hadice Electrolux m. Ochrana proti vytopení bytu kvůli špatné hadici u pračky !

Vaše cena bez DPH ‎: ‎5Kč Pračkové hadice ( Strana ) - Kupaoprav. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce , sušičce, vysavači nebo mixeru? Napouštěcí hadice se systém Aquastop je dodávána včetně těsnění s sítka. Dobrý den, chtěl bych se Vás prosím zeptat, jestli tento typ napouštěcí hadice ( Jolly) lze použít k pračce značky Zanussi. Elektro, které chcete mít.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Děkujeme vám, že jste si zvolili výrobek značky AEG.

Jeden konec se přišroubuje na zadní stranu spotřebiče, druhý k přívodu vody. Originální přívodní hadice Electrolux s AquaStopem. U přívodní hadice okénko A (aqua control) není červené, aby značilo příp. Pořiďte si pro svou pračku napouštěcí hadici od osvědčeného výrobce příslušenství k domácím spotřebičům Jolly.


Tento model lze použít nejen pro pračky , ale. Vyhledat náhradní díly. Vložte prosím zde výrobní císlo (PNC) vašeho spotrebice. Ventil aquastop pračka , myčka, servisní sada pro výměnu aquastop ventilu, vč.


Typizováno pro všechny běžné napouštěcí hadice u praček. Zobrazit podrobnější. Příslušenství pro automatické pračky (86). Gumove tesneni dvirek pracky AEG. HADICE K PRAČCE - m - napouštěcí.


AEG Electrolux Lavamat. Součástí pračky by měla být napouštěcí hadice. Umístěte pračku do takové vzdálenosti od přívodu vody, abyste hadici mohli napojit z jedné strany ze zadní části . Pokud je na přívodní hadici aquastop, tak je možné, že pračka netěsní.

Zaznamená únik vody přes nějakou prasklinu a zavře si vodu. Zkusil bych se podívat, . Prodám přívodní hadice na pračku 5m. Montážní sestava vypouštěcí hadice pračky.


Nový pořad Ondra Kutil tu bude pro všechny ty, kteří nejsou zrovna manuálně zruční, a tak v případě potřeby nebude nic jednoduššího, než si . Přívod vody: Pouze studená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky