úterý 5. listopadu 2019

Jodisol příbalový leták

Je to adaptogen, brainfood a . Léčivé bylinyLéčivé bylinyRhodiola kořen Grešík 50g. Od pradávna se rozchodnice užívá pro zvýšení fyzických a psychických sil. Přestože rozchodnice růžová neobsahuje kofein, její schopnost stimulace je až o 60 . Ta příznivě působí na kognitivní a duševní . Pupečník můžete užívat ve formě čaje. Tinkturu je možno nakapat i do nápoje, např.


Rozchodnice růžová – osvěží vás. Produkt: Působí proti stresu a depresi Posiluje funkce srdečního svalu Reguluje srdeční rytmus Má kardioprotektivní účinek . Ašvagandhá – Insomnia tea Čaj pro dobrý odpočinek a klidný spánek, pomáhá při. V katalogu nemáme podrobnější informace o rozchodnice ruzova caj. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Císařský čaj Čaj z výhonků kustovnice čínské - GOJI Bylinná čajová směs pro . Jak bylinné kapky vyrábíme? Pečlivě vybrané atestované . Firma Kima Čaj ze sibiřské rozchodnice růžové g. Složení: Rhodiola Rosea ( rozchodnice růžová ) Způsob použití: čajovou lžičku zalijeme 2ml vody, . ROZCHODNICE RŮŽOVÁ KOŘEN. Mezi nejlepší léčivé rostliny patří rozhodně i rozchodnice růžová. Enhanced Phodiola Complex je pokročilý doplněk pro podporu při.


Doplněk stravy s obsahem alkoholu. Zlatý kořen - Rhodiola rosea. Na Sibiři se říká: “ kdo pije čaj z rozchodnice růžové , ten se dožije více než 1let. Posílení krevního oběhu a mikrocirkulace v periferních kapilárách, stimulace mozkové aktivity a duševní činnosti, posílení kondice, výkonnosti a vytrvalosti, . For Health - vše z čisté přírody pro vaše skutečné zdraví. Je jedním z nejznámějších a . K léčbě se využívají nejvíce oddenky a kořeny, které obsahují léčivé glykosidy, . Posiluje kondici, výkonnost a vytrvalost, povzbuzuje při únavě . Má pozitivní účinky při bolestech hlavy, tlumí napětí, pomáhá při poruchách spánku, má příznivé účinky.


Vytrvalá horská rostlina. Druhové jméno „roseum“ je odvozeno od příjemné vůně květu růže, kterou kořen vydává po rozemnutí. Cena ‎: ‎1Kč Vaše cena ‎: ‎1Kč. Hodnotenie produktu:.


Fyzický výkon a kondice. Kategorie: Relaxant, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky