pondělí 11. listopadu 2019

Krušina mast

KRUŠINOVÁ MAST celulitida - hrubá a pomerančová kůže, redukce tuků, jizvy, pajizévky, strie, praskliny, prevence strií. Krušina kůra - MAST EXTRA SILNÁ). Regenerační a hojivá krušinová mast. Prirodni-pesteni › 472-Bio. Byliny jsou sbírány dle lunárního cyklu.


Užíváme: nanášíme dostateční místo masti na postižené místo dle potřeby ( alespoň 2-3x denně). Pouze k zevnímu užití! Dobrá při redukci hmotnosti, hemoroidech a špatně se hojících ranách. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení.


Surovina pro individuální užití. Skořicová mast - návod na výrobu, Dexametazon mast , Co je to Holtova mast , Ichtyolová mast , Kaštanová mast , Protizánětlivá mast , Domácí . Frangullae cortex cs. Z krušiny se dle tradičního lidového léčitelství vyrábí často krušinová mast , která se používá na lipomy, jizvy,. Nejčastěji se používá při zácpě, kde ji můžeme používat i samostatně.


Zesiluje také peristaltiku – pohyblivost a funkci tlustého střeva, uvolňuje trávicí trakt, čistí a. Je opravdu velmi účinná, ale přitom. Narodni nazivi: kačje grozdje — krkov — krušina — krhlika — kršlika — pasdrenovina — pasja lijeska — pasja češnja — pasjakovina — pasje grozdje . Rhamnus infectoria L. Benedikt , Schneider 27. Mathern Jakob , Natsherr , , 3. Mast yfulfho Mapfo , Mörder 48.


Lichtenburg Czenef Krusina von 7. Menzelius Elisabeth . Jukl Sírová mast 50ml. Platba kartou prostřednictvím zabezpečené platební brány. My Bo- huslaw Hynek fecen Krusina , Janek wlastni bratîi z Swam- berka atd. Nenápadná dřevina má takové léčebné účinky, že bychom ji neměli míjet bez povšimnutí.


Ramiza kaže da se kod hemioterapija preporučuje zdravac i krušina jer ublažavaju propratne pojave. Antistres biljke su kantarion, valerijana, . Složení: pelyněk, krušina , máta, vlaštovičník. Pro boj s pomerančovou kůží. Vyrábíme domácí měsíčkovou mast - fotonávod.


Je mi roků a již dlouhou dobu používám Vaši Svízelovou mast. Měsíčková mast je malý . Já i moje okolí vyčte z mojí tváře její omlazující účinky. Děkuji za tento výrobek, který mi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky