pátek 15. listopadu 2019

Exterier beton

Do benzínu pro dvoutakt musíš míchat jen speciální oleje k tomu určené. Takový motorový olej by se špatně spaloval a zasvinil by ti celý . Ahoj, jaký používáte olej na mazání řetězu pily ? Staci vyjety motorovy olej. Dneska mi při mazání došel olej na kolo tak sem to zkusil a nepozoruju rozdíl. Zeptej se dřevorubce, jaký má názor na bioolej ?

Doporučuje se namočit nový řetěz přes noc do olejové lázně (např. čistý motorový olej ) než je nasazen na motorovou pilu , aby se promazaly všechny jeho části. Používá se především k mazání vodících lišt a řetězů elektrických a benzínových řetězových pil. Aby se motorovka do dřeva dobře zakusovala a pěkně šla, musíme o ni pečovat.


Ani vyjetý motorový olej nemá pro potřeby motoru pily vhodné vlastnosti. A pokud byste použili vyjetý olej k mazání řetězu pily , dáte mu naopak . Do motorových pil používáme zásadně kvalitní benzín od značkových výrobců. Vždy se poraďte s prodavačem pily, jaký olej je vhodný pro danou pilu a nejlépe si olej kupte. Používáme speciální oleje určené právě pro mazání řetězů.


Pro míchání nalijte prosím do kanystru schváleného pro paliva nejprve motorový olej a pak benzin.

Až dojde, budu tam lít nejlevnější, jaký bude zrovna po ruce. Dalším olejem, který musíte do motorové pily nalít, je olej určený k mazání řetězu a . Jaký olej do elektrické řetězové pily ? Minerální olej na mazání lišty a řetězu s adhezivním činitelem pro vysoce výkonné řetězové pily. Velmi nízké opotřebení řetězu a drážky vodící lišty je garantováno díky aditivům, které zlepšují mazání.


Přidat do seznamu oblíbených položek. Správný výběr oleje pro vaši motorovou pilu. Dozvíte se vhodný mísicí poměr s benzínem. Jaké druhy olejů existují.


Jak ukazuje praxe, takový olej lze použít k uskladnění benzínu pro motorovou pilou. Každý model je individuální, tak jaký benzín bych měl vložit do motorové pily ? Proto někteří odborníci doporučují nalít AI-do takových řetězových pil. Olej do motorové pily - Jak . Eektrické řetězové pily nezabírají tolik místa jako mnohem dražší cirkulárky.


Na předním konci lišty se řetěz obrací zpět v drážce ze slinutého karbidu. Dražší pily protlačují olej úměrně výkonu pily pomocí čerpadélka. Aby vaše motorová pila odváděla tu nejlepší práci, je nutné, abyste jí dali,.


Ahoj potřeboval bych vědět jestli můžu dát do motorové pily STIHL 45ccm olej Motul. XP od husky je super.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky