pátek 29. listopadu 2019

Sleva aquapark kravaře

JEDNOTLIVÉ SLEVY SE NESČÍTAJÍ. Bazén ceník vstupného v sobotu, neděli a svátek. Na celodenní vstupné se nevztahují žádné další slevy. Za pěkného počasí je možné se opalovat na travnaté ploše v areálu aquaparku ! Teplá voda, příjemné prostředí, spousta vyžití pro malé děti (2roky), my .

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Nabídka je platná do 30. Slevu lze získat 10x za kalendářní měsíc. Vstupenka na 1minut do aquaparku v Kravařích!


Každá koruna je dobrá, proto využijte slevy na aquapark kravaře , které jsou skutečně zajímavé! Aquapark Kravaře je samostatnou částí. A co že v této kategorii nabízíme?


Kravaře chtějí majoritní podíl v akvaparku v každém případě.

Zobraz mapu ubytování u aquaparku Kravaře. V době kdy je vstupné snížené na polovinu neplatí sleva ze zákaznické karty. Užijte si prostředí moderního aquaparku. Opřipravilo pro své zákazníky exkluzivní slevu. Užijete si vodní radovánky v bazénu, . Jedná se o jedno z nejmodernějších zařízení svého druhu v Moravskoslezském kraji, návštěvníci tu . Slevy v pondělí, středu a pátek se ruší.


Hlavní bazén je určen pro relaxaci návštěvníků. Je v něm několik různých . V bazénu je několik různých chrličů, vodních děl, masážní lavice a lehátka, jeskyně s . V Kravařském aquaparku je v neděli, 24. ZP MV ČR připravena sleva na vstupné. Pro současné a nově příchozí pojištěnce ZP . Platnost Sleva platí stále.


Aguapark Kravaře sleva ! Prodám kartu do AQUAPARK KRAVAŘE je na ní - Kč.

Možnost využít slevu při vstupu. Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku ! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky