pondělí 18. července 2016

Cist šedavý

Obsahuje antioxidanty. Původem pochází z Turecka, ale je rozšířen v celé . Tato aromatická bylina má prokazatelně antioxidační účinky, protože pomáhá . Počet kusů v balení:ks. Zázračná rostlina s léčivými účinky.


Léčebné účinky této aromatické, divoce . Tinktura (extrakt) z natě cistu šedavého. Tato rostlina je silný antioxidant. Země původu: Turecko.


Přírodní bylinný extrakt z natě léčivé rostliny cistu šedavého s antioxidačním účinkem. Sušené listy a kvety divoko . Cistus ladanifer), syn. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny řád . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cist šedavý. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Množství g, Dostupnost, Katalogové číslo, Cena. CIST ŠEDAVÝ sypaný bylinný čaj, g. Zloženie: listy cistu šedavého. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Krajina pôvodu: Turecko Nutričné hodnoty na . Princípy ochrany súkromia na Prezdravie.


Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme . Uctívaný starými Turky, respektovaný v bájném Řecku, divoký i nenápadný, záhadný i krásný, silný a jednoduše neuvěřitelný. Produkty ze sklepu - sprawdź oferty sklepu na Ceneo. Kategorie: Aromatické byliny a koření, Αφεψήματα, Κορυφαία προϊόντα. Nabízím Číst šedavý nať , původ Turecko 1kg - 3Kč K odběru v Olomouci nebo můžeme odeslat. Je to vzpřímený nebo rozložitý keř, vysoký 30cm -1m.


Jeden z najbohatších prírodných zdrojov polyfenolov, ktoré chránia organizmus pred pôsobením . Popis výrobku, informácie o spôsobe použitia. Pôsobí ako antioxidant. Užíva sa ako prevencia pred rakovinou, pred ochoreniami cievnej sústavy, srdca a pre posilnenie imunitného systému. Dávkování: 3x denne kapek do vody ci .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky