úterý 26. července 2016

Štírovník přezimování

Polypodium vulgare – osladič obecný. Fumaria officinalis – zemědým obecný. Lotus corniculatus – štírovník růžkatý. Smetanka obecná Taraxacum officinale IV.


Kmín luční Carum carvi V. Kerblík obecný Anthriscus scandix V. TÍROVNÍK OBECNÝ – LOTUS CORNICULATUS Čel. LNOVITÉ - LINACEAE 1. Jetel nachový, jahodový, rolní n. LEN SETÝ – LINUM USITATISSIMUM L. Komonice bílá, lékařská. Tolice setá , srpovitá, nejmenší, dětelová. Lycopus europaeus), kerblík lesní (Anthriscus sylvestris), kmín.


Title: Štírovník , obecný a bažinný. Get this from a library! Kořenové a krčkové choroby jetele (Fusarium spp.), bílá hniloba jetele ( Sclerotinia trifoliorum), obecná skvrnitost vojtěšky (Pseudopeziza medicaginis), padlí jetele . Author: Josef Kolář Publisher: Praha , . Publikace pojednává o jeho systematickém zařazení, biologických a . Titulní stránka Plantae . Přijde-li vám na konci sezony líto rozloučit se s těmito květinami, můžete je zkusit přezimovat. Je z čeledi Leguminosae – Luštinaté, pochází z Kanárských a Kapvederských ostrovů, kvete ve dvou různých termínech, protože máme dva různé druhy.


Tato rostlina je známá také jako štírovník. Dejte se do pěstování lotusu. Pokud se jí dostane správné péče, může vytvořit až třímetrové převisy. V teplých podmínkách přezimování v místnosti nebo skleníku se může objevit . Cuphea), osteospermum ( Osteospermum), molice (Plectrantus), štírovník (Lotus), nestařec (Ageratum) . Ještě: Lenpel, byla byste tak hodná a napsala, jakým způsobem budete zkoušet přezimování celé rostliny? Určitě ji zkus nechat přezimovat , za pokus to určitě stojí.


Vytrvalá bylina, oddenek mnohohlavý, lodyhy poléhavé nebo . SEMENÁŘSKÁ AGROTECHNIKA: Pro pěstování na semeno vyhovují štírovníku růžkatému TABORAK nejlépe sušší, střední až lehčí půdy, ve výslunné poloze. Proti chorobám a škůdcům je odolný, pouze na semenářských porostech štírovníku se může vyskytovat a škodit třásněnka štírovníková. V čisté kultuře se štírovník. Hadinec obecný (Echium vulgare).


Achillea millefolium). Přejít k obsahu webu. Pícniny Zobrazit podřazené položky. Atlas jetelovin a trav. Listy jsou světle zelené až . Vičenec ligrus (setý). Pavel Kessner obrazy. Další názvy: štírovník lékařský, štírovník obecný , ledenec, Lotovo koření, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky