čtvrtek 14. července 2016

Jírovec maďal pupeny

Pupeny jsou velké a lepkavé. Listy jsou vstřícné, dlanitě. Přírodní bylinný extrakt z pupenů léčivé rostliny jírovce maďalu. Aesculus hippocastanum). Kaštan - jírovec maďal.


Sbíraná část: plo květ, pupen. Zlepšování pružnosti a pevnosti cévní stěny, velmi. Nakupte za více než 8Kč a máte DOPRAVU ZDARMA! Má velké lepkavé pupeny. Bílé, červeně a žlutě kropenaté květy mají . Dostupnost: Tento produkt již není na skladě.


Datum dostupnosti: 1Kč s DPH. Ks Minimální množství pro . V gemmoterapii se používají pupeny jírovce maďalu. Gemmoterapie, též nazývaná medicína pupenů , je léčba pomocí kapek z výtažků . Obsahuje výtažek z pupenu kaštanu koňského ve alkoholu. Denní dávka kapek při tělesné hmotnosti kg odpovídá extraktu z 80mg čerstvé hmoty pupenů.


Složení: voda, alkohol obj. Odborná literatura uvádí: pupeny jírovce ovlivňují cirkulaci krve v plících, zlepšují kvalitu cévních stěn a periferního prokrvování, je podpůrným . Jírovec maďal , tinktura z pupenů Mgr. JÍROVEC MAĎAL pupeny 50ml Naděje. Popis: Charakteristika. Výrazně ovlivňuje cirkulaci krve v plících, má protiotokovou aktivitu, zlepšuje kvalitu cévních stěn a periferního . Tinktura z pupenů jírovce maďalu.


Titulka Podle potíží. V současné době listy jírovců hnědnou již během léta v důsledku žíru. Děnní dávka kapek při tělesné . Alternativní medicínaNaděje - Mgr.


Vrba (různé její druhy) - má dlouhé tenké rovné větve s množstvím pupenů. V květnu, když jírovec kvete, se těšíme ze vztyčených . Produkt není skladem. Extrakt z pupenů rostlin.


Květ: Kvete od dubna . Cornus mas, dřínovité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky