pondělí 11. července 2016

Kominické tyče

Kominické tyče

Lanový nádstavec ocelový, d: 2m, závit M12. Lanové nástavce jsou určeny k dosažení spatně dostupných . Podle potřebné délky komína se jednotlivé tyče snadno sešroubují vzájemně do potřebné délky. Vymetací pružná tyč kovový závit. Strojek na čištění komínu se používá pouze na čistění shora.


Komínový kartáč upevněný na pružnou tyč. U nás v eshopu najdete kominické potřeby vhodné na údržbu a čištění komínů. Specializovaný obchod na kominické potřeby a nářadí.


Kvalitní nerezový ruční naviják s ergonomickou rukojetí, délka m, průměr tyče mm, pro komíny o . Ohebná plastová tyč pro komínové kartáče se závitem M1 délka m. Závit na obou koncích umožňuje tyče snadno nastavovat na potřebnou délku. Moderní kominická čistící tyč - ohebná, se závitem - tyče se šroubují do sebe, lze tak nastavit libovolné délky. Tyto tyče můžeme použít pro čištění . Veškeré kominické potřeby na čištění komínů, komínové příslušenství, měřící technika. Sklolaminátová tyč s polypropylénovým pláštěm (PP) o průměru mm, . Jako materiál pro výrobu této tyče byl použit nylon, který zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost proti zlomení a neomezenou ohebnost.


Kartáče hranaté Kartáče kulaté Kartáče nerezové Nářadí na nerezové komíny Růžice a strojky Tyče a. KOMENTÁŘSlouží k montáži protisněhové tyče na střešní krytiny zhotovené z plochých plechů spojovaných „na drážku“. Kominické nářadí pro nerezové a keramické komíny. MATERIÁLŽárově pozinkovaný ocelový . Tyč polyamidová čistící 1. Náčiní na čištění komínů. Nabízíme kominické štětky, dráty, kartáče i koule i další, které je potřebné při čištění komína. Kartáč kominický se závitem pro kominické tyče a nástavce Ocelový čistící kartáč hranatý 200x20 závit m12.


Délka tyče metry vyrobena ze skelného vlákna s vysokou pevností a potažena umělou. Nádstavec kartáčů m, závit M- čistící polyamidová tyč ,cena: 107. Doprava od 5- Kč Rychlé . Lze ji tedy libovolně nastavovat. Nástavec na komínové štětky, vyrobený z tyče ze skelného vlákna mm silné potažené plastem. Spojka kominické lávky pro delší úseky.


Kominické tyče

Je velmi lehký a pevný, v komíně se nekroutí. Tyto okrasné držáky slouží pro zavěšení dřevěné tyče nad sporák nebo kachlová kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky