středa 6. července 2016

Kordonet 60

Dá se použít k výrobě letních topů, halenek. Slabší háčkovací příze lze použít k . Crochet yarn 20tex x2x balls (20g-250m) in paper box, price for box, Czech Product. Kordonet - 1 bavlna, háčkovacia priadza.


Lze prát v pračce nejvýše na °C.

Pranie max Žehlenie max 2Chemicky nečistiť Nebieliť Sušiť vodorovne . Priadza je tiež vhodná pre paličkovanie. Hodnocení produktu: 1 (recenze). Příze je vhodná k háčkování deček,ubrusů a záclon. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Td a tex sú číslovania váhové (rozhodujúca je váha - hmotnosť určitej dĺžky nite).


DPH) Doručení zdarma! Pokračovat v nákupu Objednat.

Složení: 1 bavlna. Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do . Háčkovacia priadza na výrobu dekorácií, dečiek, vianočných ozdôb a pod. Condition: New product. Warning: Last items in stock!


TEX 20x2x= cca 250m . Häckelgarn KORDONET Nitarna. Hochwertige merzerisierte Häkelgarn, das für die Herstellung von Deckchen, Tischdecken, Vorhänge geeignet ist. Y-BOCS score from baseline to endpoint. Svetové klbká - galantéria. To ju ale nevylučuje na výrobu prijémneho jarného a letného obečenia, . Materiál: 1 bavlna.


Cena je uvedená za jedno. Zloženie: 1 bavlna. Hledáte kordonet prize? Priemer priadze 56mm.

KORDONET 115 ,v okrese Hlavní město Praha, cena 20Kč, od Daha na Sbazar. Popis: všechna klubíčka jsou nová ,barvy a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky