pondělí 18. července 2016

Plotová stříška kb blok

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Plotové stříšky kulaté. Zákrytové prvky patří mezi dekorativní tvarovky, které jsou vhodným doplňkem pro ukončení plotů, plotových. KB BLOK stříšky hladké. Dle názvu, Od nejlevnějšího, Od nejdražšího, Od nejnovějšího, Od nejstaršího.


Plotová stříška kb blok

Množství na paletě 108ks. KB - BLOK ps-A 2hladká přírodní. Stříška plotová KB blok , je jeden z betonových výrobků, které ve Sportbetonu vyrábíme a dodáváme levně po celé České republice. Prodám 12ks plotových stříšek KB ps- 20B žluté barvy.


Ale pozor, to není vše. Rozměr stříšky 4x 2mm. Dům a zahrada - Kb blok bazar. Prodám stříšky na kb blok nebo na jiné použití. Koupím plotové tvarovky šla stříšky kb blok oboustr.


Plotová stříška kb blok

URL: Přejít na webovou stránku. Od našeho e-shopu stavba-strecha. Spáry mezi stříškami doporučujeme . CENÍK zákrytových prvků zákrytové stříšky a sloupové hlavice kulaté sloupové hlavice tl.


Betonová tvarovka Semmelrock CASTELLO plotový systém stříška písková 1. Univerzální zdící prvek je určen především na konstrukce plotů a plotových zdí, dělících. Systém je doplněn kusy k půlení, štípanými stříškami , koncovými a . Na horní vrstvu podezdívky se položí plotová stříška. OPRAVA ZDĚNÉHO OPLOCENÍ, p. Na ukončení zdiva oplocení nebo zídek lze použít lícové cihly nebo zákrytové desky ( stříšky ) z pohledového betonu (ZD).


Plotová stříška kb blok

Technická specifikace, Balení na paletě, Barevné provedení, Náhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky