pátek 29. července 2016

Kordonet viskoza

Přízi lze prát v pračce nejvýše na 60°C. Kordonet - viskoza - 95st. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem . KORDONET VISKOZA najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Kordonet viskoza

Nově přehlednější a rychlejší. Instagram post added by elena_ezhova. Výprodej - lněná příze Texlen - 33x4! Hlavní město Praha, cena 270Kč, od Dída na Sbazar. Popis: Osobní odběr Praha, směr . Nakupujte Pletaci prize kordonet viskoza nejlevněji na trhu.


PLET VISKÓZA - METRÁŽ Počet produktov v kategórii: 112. Elastické úplety z prírodnej viskózy alebo zmesové majú potlač s mnohými námetmi. Háčkovací příze materiál : 1 bavlna - opalovaná, mercerovanáKlubko g návin 2m Přečtěte si více informací. Agrafki długość długość 34mm. Sutasz szerokość 3mm viskoza 50m.


Sznurek skręcany fi8mm . Priadze,Vlna › Priadze YarnArt levik. Na pletenie sú doporučené . Nabízím dekorační látku Zirkana UNÍ perox pof, složení viskoza ,. Viskozová pletací a háčkovací příze vhodná na jarní a letní modely a módní doplňky. Stuha bavlna, viskoza s metal. Tato příze je vhodná zejména pro lehoučké letní modely. Vhodná k obháčkování krajů ubrusů, výrobě dekorací a vánočních ozdob.


Složení: viskoza , polyami. Znížená cena Zloženie viskóza , polyamid. Materiál: viskoza ,bavlna a Polyester Šírka: cm.


Cena uvedena za: meter . Příze je také vhodná pro paličkování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky