pondělí 8. května 2017

Dřevěné květináče na terasu

Vyvýšený zeleninový záhon impregnovaná FSC borovice 197x100x40. Dřevěné květináče na terasu. Vybrat si můžete truhlík ratan, plastové truhlíky , ale i venkovní truhlíky na květiny dřevěné. Květináč EUR PALETA . Cenu vám na poptání zašleme .

Výrobek na objednávku. Naše dřevěné truhlíky Teraso Vám pro vyšší komfort a dlouhou životnost dodáváme zcela . Vysoký dřevěný květináč na terasu - květináč (truhlík) typ Teraso s dělenou pěstební nádobou a nátěrem v odstínu teak. Rozměry květináče - d. V nabídce jsou různé dřevěné květináče a truhlíky do zahrady.


Obdarovaný nemusí mít ohromnou zahradu, může mít jen terasu nebo balkon, přesto za . Před kompletací truhlíků jednotlivé díly natíráme ochranným nátěrem (3x) v . Sestavu květináčů , které spolehlivě zastíní terasu u rodinného domu a tím vytvoří.

ANTRAZIT, výplň z modřínového dřeva. V této kategorii naleznete velké venkovní květináče a truhlíky na terasu a na balkon, velké zahradní květináče a truhlíky,. Hledáte venkovní květináč na balkon, zahradní květník nebo truhlík na květiny na parapet?


Představujeme Vám naše truhlíky na terasy. Jsou vyrobené z kvalitního jehličnanového dřeva , které bylo na dílně tlakově impregnováno, takže truhlíky na terasy. Menší truhlíky se dají použít stejně efektivně v bytě jako velké zahradní květináče , které budou pýchou a ozdobou každé zahrady. Z naší nabídky jsme vybrali dřevěné truhlíky vhodné k umístění na terasu. Truhlík Greta 24x20x90cm.


K dřevěným oknům dřevěné truhlíky. Někdy je nejlepší vsadit na jednoduchost a rozhodně to platí při výběru květinových truhlíků. Pokud máte dřevěná okna, . Své místo jistě najde i na větším . Plastový květináč venkovní Woode s imitací dřeva , pr. Zahradní květinače z technoratanu jsou velmi atraktivní součástí uspořádání každé terasy nebo balkonu. Venkovní obal je odolné borovicové dřevo a . Mohou být keramické, dřevěné , terakotové, ratanové i plastové.


Jak vyrobit dřevěný květinový truhlík pro balkon nebo terasu.

Potřebuje-li váš balkon nebo terasa trochu stínu a chcete si svůj prostor ozdobit malým stromkem. Díky praktickému designu, který využívá maximum prostoru, bude květináč skvělým doplňkem na Vaší zahradě či terase. Certifikát FSC zákazníků.


Použít se dají na spoustu rostlin. Mají podobu klasických květináčů a truhlíků .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky