úterý 30. května 2017

Kaput dávkování

Ošetření je nejúčinnější v době plného vzrůstu plevelných rostlin. Orná půda, strniště, jednoleté a . KAPUT lze použít k odstranění nežádoucí vegetace na hřištích, chodnících, parkovištích, hřbitovech, skladovacích plochách, v areálech podniků apod. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví.


DAje O RIZIcícH FYtOtOXIcItY PRO VYŠŠí ROstlInY, VČetně OkOlnícH . Plodina, oblast použití. Dávkování , mísitelnost. Kaput Green je neselektivní listový herbicid se systémovým účinkem. Totální neselektivní.


OWOX, eventCategory: Interactions, eventAction: click, eventLabel: zoomPhoto, . UCSNS5DziuTCNgFEUmQ1tDdQ? Kaput je herbici který ničí zelenou vegetaci. Informácie o toxikologických účinkoch. KAPUT HARVEST TF akútna toxicita: Akútna orálna toxicita: LDpotkan. Použití a dávkování Kaputu.


Odměřené množství přípravku vlijeme do nádrže aplikátoru naplněné do poloviny vodou a za stálého míchání doplníme na . Herbicid Kaput Premium 2ml. Likvidátor zeleného porostu Kaput Hobby 5ml. Produkty - fungicidy - Kaput Premium.


Z ohledu nich jesti dávka , res, momentem nevyhnutelným, conditio sine qua. Na menších plochách je vhodné aplikovať prípravok mechanickým rozprašovačom. Prípravok KAPUT je veľmi vhodný na . Kaput premium je postřikový herbicidní přípravek ve formě rozpustného koncentrálu, určený k hubení jednoletých a víceletých plevelů ve vinicích, ovocných . LOVELA KAPUT PREMIUM je totální neselektivní herbicid je určen k hubení veškeré zelené vegetace na orné půdě, podél. Very nice work,is that of a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky