pátek 19. května 2017

Nůžky na větve teleskopické

Většinu produktů máme skladem. Velký výběr Zahradní nůžky a nůžky na větve naleznete online na OBI. Potřebujete zkrátit větve v koruně stromů ve Vaší zahradě? Spolehněte se na kvalitní rodloužené a teleskopické nůžky Fiskars, které Vám zaručeně usnadní práci . LGG - teleskopické nůžky na větve. Pákové dvoučepelové nůžky na keře - teleskopické rukojeti.


Dvouruční nůžky jsou vhodné pro všechny druhy stříhání na zahradě až do průměru větví 55. Nůžky na silné větve. Zahradní teleskopické nůžky na větve HECHT 050TAH9L Jednobřité teleskopické zahradní pákové nůžky pro prostřihávání větví a keřů. Ostří je vyrobeno z vysoce kvalitní tvrzené oceli potažené nepřilnavou . Teleskopiské rukojeti z . Dvoubřité teleskopické pákové nůžky vhodné pro stříhání živého a čerstvého dřeva.


Převodové nůžky na větve do průměru mm. Teflonem potažený břit a hliníková rukojeť. GARDENA teleskopické nůžky 650BT jsou charakteristické svým velmi lehkým a čistým střihem. Zakřivené nože u těchto dvoubřitých nůžek na větve drží pevně . Dvoučepelové teleskopické nůžky určené ke snadnému střihání živých větví. Nastavitelná délka držadel zaručuje optimální dosah.


Hlava je vyrobena z vysoce. Popis: rukojetí až na delku cca 3m. Pevný doraz chrání ruce před úrazem. Technické parametry: Délka. Gardena Comfort 6BT, Sekacky-pily.


Levné nůžky na větve - velký výběr naleznete online na BauMax. Nátěrové nůžky pro větve s teleskopickou rukojetí jsou profesionálním nástrojem, který budete . HCS ergonomické konce rukojetí v kombinaci tvrdého PP plastu a měkčené TPR pryže. Získejte nůžky na silné větve - jednočepelové, dvoučepelové, převodové, pákové , teleskopické.


Nůžky na větve teleskopické

Ověřené značky za dostupné ceny. Děkujeme za pochopení. U dvou modelů je možné teleskopicky nastavit ultralehké násady s hliníkovou konstrukcí, což zvyšuje . Komfortu stříhání velmi pomáhá délka nůžek 680 . Díky praktické konstrukci a designu si na nůžkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky