pátek 19. května 2017

Hotel bauer bílá slevomat

Bílá - Staré Hamry, Bílá 148. Hotel Bauer vás zve do malebných . Výborná kuchyně, wellness a kvalita ubytování. Skvělé zázemí pro neopakovatelný pobyt v Beskydech.


Užijte si zimu a lyžování na Bílé v hotelu Bauer. Wellness pobyt pro dvě osoby s polopenzí, neomezeným vstupem do bazénu, whirlpoolu, sauny a fitness. S námi sleva na skipas. Ski a Wellness hotel v Beskydech.


Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace. BAUER HOTEL BÍLÁ - Beskydy - Česká Republika - last minute, katalog,. Vstup do hotelové herny s . S manželkou, synem (roky) a přáteli, kteří mají stejně starou dceru jsme opět zavítali před Vánoci k Bauerům na dny. Sleva na vícedenní skipas. Dítě až let na přistýlce,.


Dítě bez nároku na lůžko a stravu do 3 . V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb. Informujte se o aktuální situaci u . WELLNESS POBYT V HOTELU BAUER V BESKYDECH. Pořiďte si dovolenou z pohodlí domova.


Vybírejte z široké nabídky prověřených českých a německých cestovních kanceláří na jednom místě. V hotelu můžete využít restauraci, horskou jizbu, velkou konferenční místnost, kulečník, stolní fotbal a dětský koutek. Také je zde možnost využít saunu, venkovní . Nejbližší stanice metra Ferrenc Körút je. RESORT BÍLÁ – BESKYDY. Ve spolupráci se slevovým . K dispozici jsou hned tři budovy.


Hlavní budova prošla . SLEVA NA VŠECHNY POBYTY V BŘEZNU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky