pondělí 15. května 2017

Viking sekačka

Komfortní a silná sekačka s jednodílným vodícím držadlem pro snadný. Benzínová sekačka RM 248. Obratná benzinová sekačka vhodná pro středně velké plochy, šířka záběru při sečení cm.


Centrální nastavení výšky sečení, . Jaký zvolit výkon a jakou šíři záběru?

Jaké výhody má rotační, bubnová či vřetenová sekačka ? Chci se dozvědět více. Robotická sekačka STIHL RMI 422. Kompletní sortiment Stiga si můžete prohlédnout zde:.


Sekačka VIKING MB 5V. Prodám v pěkném stavu zahradní sekačku viking pětkové řady. Skvělá moderní sekačka o záběru cm.


S pohonem kol v pevném převodovém stupni , centrální nastavení výšky sečení.

S elektrickou sekačkou na trávu série uděláte radost každému, nejvíce však sami sobě. Ergonomicky dokonalá elektrická sekačka s atraktivním designem a záběrem cm. Zvládne bez problémů trávníkové plochy až do cca 5m2. Popis: Plně funkční bezúdržbová ve velmi dobrém stavu. Nové modely navíc disponují silnějšími OHV motory, jež slibují . Vyberte si některý z produktů a snadno najděte příručku.


Nemůžete najít produkt, který hledáte? ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Výkonná sekačka pro střední a větší plochy s mulčovací funkcí a plynulým pohonem kol Vario.


Na český trh byla uvedena nová robotická sekačka VIKING iMow MI 4PC, která je ideální pro údržbu malých a středně velkých trávníků . Nejrychlejší zahradní sekačkou na světě je speciálně upravený traktor VIKING T, který dosáhl rychlosti 2km. Travní sekačky VIKING. Třetí alternativa spojuje výhody obou strojů: akumulátorová sekačka nepořebuje ani elektrickou přípojku, ani pro někoho . Q=pružinový startér,G=stupňová převodovka.

Akumulátorová zahradní sekačka. Je také velmi vhodná jako . W, pracovní šířka: 0. Viking MB4Champagne-Ardenne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky