pátek 19. května 2017

Silná igelitová plachta

Sleva při odběru celého kartonu. Rozměry: šířka m, délka m. Stavební fólie a plachty koupit o objednat u OBI. PROTECO - PROTECO - plachta 2xm.


Materiál: LDPE - igelit, síla fólie mikronů. Zakrývací plachty s oky vyrobené z nepromokavého materiálu poslouží skvěle na zakrytí stavby,. Stavebné fólie a plachty nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Těžká plachtovina z PVC, nebo-li autoplachta. Tyto plachtoviny z PVC, nazývané také jako autoplachty, jsou vyrobeny z PES tkaniny, která je na oboustranách . Zakrývací materiál, papír, fólie a plachty - Nejlevnější barvy laky u nás. Prodám igelitové fólie.


PVC folie se používá při výrobě průhledných plachet , průhledných mobilních stěn , na okna textilních stěn stanů a stánků anebo na výrobu různých obalů a krytů, . Silný vítr před šesti dny poškodil v Krnově pět desítek domů, auta, zahrady a. A místo střech mají jen igelitovou plachtu přitíženou pet lahvemi . Vyplatí se koupit silnější igelitové plachty , rukávce, které pak rozstřihneme a . Krycí plachty s kovovými oky se používají pro zakrývání přístřešků, střech, automobilů atd. Mikrotenová fólie na zakrývání při malování, stavebních úpravách pod. Z části Kostelec se teď ozývá bouchání, rámus a . Dva policisté a jeden hasič mezi sebou drželi modrou igelitovou plachtu a schovávali ho před větrem a pohledy lidí. Věděla, že silná dávka mora lidem často přivodí příjemné sny, 32.


Krycí plachta , vyhotovená ze silného vinylu nabízí ochranu před nečistotami, redukuje poškození bazénové folie a udržuje Váš bazén čistý. Krycí igelitová plachta o síle tloušťky 1mm je určena pro ochranu předmětů proti povětrnostním . Extra silná polyetylenová krycí plachta v zelenomodré barevné kombinaci. Plachty , fólie, pytle, textilie, sítě. Igelitová plachta zakrývací, černá, vyrobená z čistého PE, velmi pevná a odolná. Vytáhl ze šuplíku igelitovou plachtu a dva páry latexových rukavic.


Silně to tu páchlo zatuchlinou a levandulovým čistícím prostředkem na podlahu. Solární plachta využívá k ohřevu vody v bazénu slunce a udržuje teplo v bazénu. Nabízíme solární plachty různých rozměrů určené pro bazény Azuro či Swing.


Pro provozy, kde je potřeba pásy z PVC fólie na určitý čas z prostoru odsunout, dodáváme kolejnicové konzole, umožňující snadnou manipulaci s celým blokem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky