středa 24. května 2017

Lištová sekačka vari

Sekačka lištová LSE-120. Adaptér lištové sekačky LSE-1je určený ke všem modifikacím převodovky DSK-316. Jeho znovu zavedení do výroby si vyžádali . Vybírejte z inzerátů.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lištová sekačka.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Prodám sekačku lištovou vari s převodovkou. Příznivci lištových sekaček na vysokou trávu ocení vysoce . Hledáte lištová sekačka vari ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tera Vari lištová sekačka. VARI LIŠTOVÁ SEKAČKA.

Motor nezadřený a kompletní. Lištovou sekačku Vari. Má vadnou vratnou pružinu startování a svíčku. Přidám k tomu ještě jeden . Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz listova sekacka vari od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Nabízím použitou lištovou sekačku Vari s pohonnou jednotkou DMJ-315. Horní disk Vari sečení nízký.


Rotor Vari nižší provedení nože. Spojka odstředivá Vari Honda GCV Pro hřídel 2. Spolehlivá, každoročně pravidelně. Predám malotraktor vari originál 2T motorom, rotavátorom a. Zde je třeba vědět, že část výkonu motoru se použije na to, aby se sekačka udržela na.


Plně funkční, dobrý stav, udržovaná.

Prstová kosa, záběr cm. Možnost koupě i rotavátoru. Více informací a kontakt. Předmět příspěvku: Vari prstová lištová sekačka. Alternatívne produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky