čtvrtek 28. března 2019

Aqualand moravia obsazenost

Vážení návštěvníci, pro Váš vyšší komfort vám přinášíme přehlednou tabulku, která ukazuje průměrnou obsazenost našeho areálu a má pouze doporučující . Fronty na atrakce šílené, platit za přednostní člun je . Vila Moravia offers accommodations in Pasohlávky. Free private parking is available on site. Obsazenost hotelu se během letní sezóny blížila ke 1 , celoročně . Zjistit obsazenost a zarezervovat ubytování. Další informace k pobytu.


Nebudete se nudit, protože náš hotel má vysokou obsazenost po celý rok. Zapojíme Vás do realizace nových nápadů a projektů - náš malý tým totiž na mnoha . Volejte kdykoliv na tel. Náš penzion je partnerem AQUALANDU MORAVIA. Macocha punkevní jeskyně km. Lednicko-Valtický areál (UNESCO) km.


Aqualand Moravia km. E-finance Developer, S. Kapacita termálního parku TERMÁLY LOSINY: 4osob . Předpokládané uvolnění kapacity do minut: osob. Po kliknutí na obrázek se Vám otevře okno s rozpisem obsazenosti bazénu. Nový apartmán - maximální obsazenost je osob.


Parkování zdarma před hotelem. Bazén a sauna se slevou (úhrada na místě). Minimální obsazenost , osoby na noci.


Svoboda nám pro obsazenost apartmánů nabídl zrekonstruovaný pokoj v podkroví s vlastní koupelnou. Bohužel pokoj byl spíše skladištěm nepotřebných věcí . Bohužel, v daném termínu je tento hotel plně obsazen. Hledáme pro vás jinou variantu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky