pátek 1. března 2019

Bile moridlo na drevo

Výborně se hodí k aplikaci na zahradní nábytek, dřevěná obložení a dřevěné fasády, pergoly, altány, interiérové doplňky apod. Tónujte dřevo od odstínu čisté bílé. Přípravky na dřevo ). Hodnocení produktu:.


Vysoce koncentrované mořidlo , pouze rozpouštědlové v balení 1kg.

Barvy, laky na dřevo ). Olejové mořidlo zajišťuje intenzivní barevné tónování dřevěných . Bílé mořidlo UHB (Universal Holzbeize) od CLOU jsou vodová mořidla na akrylátové bázi. UHB jsou pigmentová, světlostálá a stabilní pro skladování. P3K hašení použijte: CO písek, hasicí prášek.


Vyberte si ze vzorníku odstínů rustikálního mořidla CLOU Rustikalbeize: Odstín rustikálního mořidla na dřevo. Drobné praskliny, vrypy nebo dírky zatmelte tmelem na dřevo. Na tmavých a načervenalých dřevech se může objevit lehce bíle zakalený povrch.

Jak používat lihové mořidlo na dřevo. K moření dřeva se obvykle používají lihová mořidla. Jsou velmi účinná, relativně levná a dobře se s nimi . Po aplikaci mořidla dřevo většinou změní svoji barvu (ztmavne), ale zároveň vynikne jeho kresba a struktura. Mořidlo se tedy na rozdíl od jiných . Použití: Jedná se o transparentní mořidlo na moření masivního dřeva a dýhy.


Díky svoji transparentnosti zvýrazňuje kresbu dřeva a . SPS Venkovní mořidlo na dřevo 75l bílá. Díky nim se budou různé povrchy snáze udržovat a budou také odolnější vůči nárazům a poškrábání. IKEA - BEHANDLA, Lazura, bílá, Povrch neupraveného dřeva je po použití lazury odolnější, trvanlivější a osobitější. Tyto koncentráty po naředění vodu lze použít jako mořidlo na dřevo.


Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Oleje, vosky a mořidla na dřevo. Bezbarvé rozpouštědlové laky na dřevo.


Lihové mořidlo na dřevo pro veškeré použití v interiéru. Dotaz: bílé mořidlo nebo lazura a polyuretanový lak.

Dobrý den, máme nové dřevěné nášlapy na schodiště a chceme je napustit lazurou nebo mořidlem v. Pro zajištění dobré přilnavosti nátěru je potřebné dřevo prvně napustit, penetrovat . ETERNAL na dřevo základní 0. Lazury a barvy na dřevo koupit o objednat u OBI. Moridlá na drevo umožňujú meniť vzhľad dreva a zvýrazniť jeho štruktúru. Olejové, liehové a vodou riediteľné moridlá.


Vhodné pre interiér aj exteriér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky