čtvrtek 7. března 2019

Pivni marinada na kure

Pivni marinada na kure

Všechny ingredience smíchejte a marinádou potírejte maso nebo klobásky průběžně při grilování. Nakonec jednou potřete i po vyndání z grilu. Na cibuli uložíme maso a zalijeme připraveným pivem. Necháme při pokojové teplotě asi 1-hodinky marinovat.


Potom nahoru dáme plátky . Pivní marináda dodá vepřovému masu výbornou chuť. Masové plátky můžeme připravit na grilu, v troubě i na pánvi. Ale máme vyzkoušeno, že s ní chutná skvěle i kuřecí maso. Pro její univerzální použití si ji zamilujete.


Ingredience: lžíce, světlého piva. Na klasickou pivní marinádu ideální na vepřové steaky je třeba smísit půl litru piva, jednu nadrobno nakrájenou cibulku, lžíce . Máme pro vás další chutné recepty. Předtím, než budete maso dávat. Vyjměte kuře z marinády a nasaďte jej na láhev tak, aby hrdlo láhve vyčnívalo směrem ven. Současně předpokládejte, že doba pečení bude záviset na hmotnosti kuřete.


Pivní medová marináda na kuřecí stehna a vepřové. Pivo s medem je osvědčená kombinace, která dodá kuřecímu, vepřovému nebo třeba i. Maso, grilovačka a pivo, to je nerozlučná trojka. Když navíc přidáte maso do marinády , je o skvělou. Medovo-hořčičná marináda na žebírka a kuře.


Sladká chuť medu s pikantním tónem hořčice vynikne nejlépe na žebírkách a kuřecím mase. Kuracie stehna v pivní marinádě pečené na zelí - Hydinové mäso. Pivo smícháme s olejem, sójovou omáčkou a hořčicí.


Přimícháme na kolečka nakrájenou chilli papričku, cukr, sůl, pepř, na proužky nakrájenou. Vepřovou krkovičku nebo kotletu na grilu si řada z nás neumí. Recept na jednoduchou marinádu tentokrát s pivem. Udělejte marinádu z piva, sojové omáčky, medu, česneku a sladké papriky.


Marináda Zdeňka Pohlreicha a jeho tipy. Do této marinády naložte hlavně vepřové maso. První grilování, čarodějnice a chatařina na Rohlíku. Vitana Tekutá marináda medová g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky