úterý 26. března 2019

Areca 1883i

Betel listí a Areca konzumace ořechů na světě. Nejznámější druh velkého rodu Areca zahr- nujícího asi 60. Z jiných druhů je hlavně v Indii a místy v Indo- nésii pěstována pro okrasu A. Každý může vypěstovat svou vlastní palmu . Palmy pěstované v nádobách umisťujeme v létě na zahradu nebo terasu a po. A kde ji mám mýt má ráda hodně slunka . Z prostoru odstraňuje veškeré toxiny vyskytující se v uzavřených prostorech. Tato stránka se věnuje palmám, jejich pěstování , problémům s nimi.


Zeptejte se v mém fóru. Kokedama Areca o Reina de las palmas (Dypsis lutescens). Chrysalidocarpus lutescens (Chrysalidokarpus nažloutlý): popis, kultivary, návody na pěstování a množení a prodej.


Areca (Areka): popis, kultivary, návody na pěstování a množení a prodej. Areca Lutescens (chrysalidocarpus) 21x110cm vyžaduje světlé teplé místo. Nenáročná rostlina na pěstování.


Interiérové rostliny a citrusy v. Pokojové palmy patří mezi stále oblíbenější rostliny. Jenže často jim žloutnou listy, objevují se na nich hnědé skvrny, uhnívají jim kořeny. Jak pěstovat palmy v domácím prostředí.


Palma Areca (Foto: Zdravakancelarplus.cz). Palmy jsou přes svůj původ relativně jednoduché na pěstování. Areca catechu (betelová palma) je nejen užitková, ale i okrasná.


Areca 1883i

Patří mezi teplomilné palmy a vyžaduje denní teplotu – 25°C. Pěstování : Areka potřebuje teplé a stinné místo. Noční teplota by neměla . Areková palma je pěstována jako zemědělská rostlina na lehkých půdách ve . Areka je z rodu palem arekovitých, která obsahuje přibližně druhů. Druhy jako Areca , Chamaedorea, Rhapis a Howei rostou ve své domovině ve stínu pralesa, proto je na slunce nikdy nedáváme. Jde o rostlinu nenáročnou na pěstování , stačí jí dopřát dostatek světla bez přímých slunečních paprsků, které by listy popálily.


Nevystavujte ji teplotám pod 13°C, . Kdo se pustí do jejího pěstování a nabídne jí vhodné podmínky, dočká . Množení: Množíme na jaře semeny při teplotě alespoň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky