pátek 22. března 2019

Ostřice ostrá

Zemina hlína za odvoz daruji. Do vyprodání všech položek. To sú dva najčastejšie prípady.


Ponúk typu „Darujem zeminu za odvoz , alebo „Prijmem zadarmo . Hledáte dodavatele zeminy v lokalitě Brno venkov? S hledáním můžete přestat! Obsahuje i drobne kameni. RSS zdroj s posledními příspěvky příspěvek. Několik kubíků zeminy z výkopu na terénní úpravy.


Nevyplněno, Praha zápa dnes . Poslať od mpPon 26. Množství cca Tater. Daruji za odvoz stavební zeminu (Liberec - Vesec). Nakládku zajistím, odvoz si zajišťuje . Zdarma, za odvoz - nabídky - prodám, prodej, inzerce.


Suroviny, polotovary Ornice, hlína a zemina. Zdarma k dispozici jakékoliv množství zeminy ze . Lokalita Nižní Lhoty 8 km od . Vhodná na terénní úpravy,zásypy,srovnání vašeho pozemku. Nabízím výkopovou zeminu za odvoz. Lešany, Lešany, Středočeský kraj.


Chatovat s prodejcem . Pod nějakým příspěvkem jsem zde nedávno četla, že na Vysočině je nedostatek zeminy na vyrovnání pozemku. Výkopová zemina za odvoz zdarma. Zítra začínáme kopat a budeme mít. Ak má niekto záujem kľudne sa ozvite.


Dobrý přístup k zemině. Bezplatná inzercia, zemina za predaj a inzercia. Rotavator-freza zomelie každú zeminy na jemno,môžete pripojiť za každý. Jílová zemina za odvoz. Nedokážu odhadnout kolik . Kompost - organické hnojivo, trávníková zemina SL0 střešní substrát SL0 mulčovací kůra pro.


Dopravu a nakladku nejsem schopen zajistit, daruji za odvoz. Inzercia - Rastliny, záhrada, Substráty a zeminy. Trnava Kto daruje za odvoz kvalitnú zeminu z výkopových prác? Potrebujeme ju použiť na . Stavební zemina za odvoz Prodám bazar Teplice.


Přenechám stavební zeminu za odvoz, vhodná na zahradu, foto zašlu. Místo pro odběr je Kvítkov u Modlan .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky