úterý 5. března 2019

Plastové sudy na kvas

Hledáte plastové sudy na kvas ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Dom a záhrada - Plastove sudy bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Predám plastové sudy vhodné na kvas , vodu, obilniny, krmiv.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Plastový sud 50L, plastové sudy na kvas , 1xpouzité. Potravinářské plastové sudy vyrobené z HDPE jsou vhodné na přepravu a skladování potravinářských tekutin například ovocné šťávy, džusů, kvasů a vína. Sudy sú kvalitné iba raz použité cca L, úplne čisté. Vhodné na kvas , vodu, krmoviny, pomyje atď.


Sbíráte ovoce na pálenku? Dům a zahrada - Sudy na kvas bazar. Prodám plastové 120l sudy použité na kvašení ovoc. Ponúkam plastové sudy litrové,použivané boli len na.


Vybírejte z 1inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Plastové sudy nabízíme pro zahrádkářské účely, do potravinářského,.


Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas , plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na. L plastové sudy s uzáverom a obručou - doručenie na Slovensko. V prípade nejasností nás kontaktuje na tel.


Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez . Sud lze používat například i na kvas. Víko je vybaveno těsněním. L za EUR Sudy sú úplne ako nové Vhodne na kvas , vodu,zrno, odpad.


Súčasťou sudov je plastové veko. IBC kontejnery, barely vše nové i použité. Dopyt: dodávateľ, plastové sudy na kvas , ks, 1- 1l - už pred vami poptával. Porovnání cen plastove sudy na kvas 120l , srovnání cen plastove . Prodám čisté jako nové plastové sudy o velikosti: 60l, 100l, 120l (uvnitř nikdy nic nalitého - nezávadné) Slouží jako přepravní obal.


Projděte si inzeráty plastove sudy kvas na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.

Vinařský ráj Katalog Skladování Plastové výrobky. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality. Nabízíme Vám plastové sudy 120l a 220l, dále barely 2a 50l za akční ceny.


Sud plastový litrov na kvas , vodu, závitové veko HDPE. Odolné plastové sudy vhodné na zahrádku pro sběr dešťové vody, pro uskladnění krmných směsí nebo jako nádoba na kvas. Sudy odolávají venkovním vlivům, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky