čtvrtek 7. března 2019

Kristalon gold složení

Unikátní složení - fosforu ve zvláštní formě polyfosfátů SUPER P - dle . Udržuje rostliny stále v intenzívním . Mikroprvky s vitamíny pro výbornou kondici rostlin. SLOŽENÍ : speciální směs bílé a černé rašeliny, kokosových vláken, bentonitu. PDF Bezpečnostní list . Pokud jsou stejné, tak můžu použít na jaře gold který mám místo startu. Speciální hnojivo má unikátní složení - fosforu ve zvláštní formě polyfosfátů. KRISTALON Plod a květ.


Gold – hnojivo novej generácie. ES hnojivo, rychle účinné, 1 vodorozpustné, . Vodorozpustné univerzální hnojivo. Složení : krystalické, rychle účinné, 1. Látka – výrobek není chemickou látkou. Veškeré informace o produktu.


Usnadní přípravu kapalného koncentrátu. Kristalon gold koncentrát v lahvi. Kvalitní substrát namíchaný rostlinám na míru poznáte podle složení. Přestože složení základních živin vyhovuje nejlépe révě vinné lze jej použít i k. Krystalické vodorozpustné NPK hnojivo pro přihnojování rostlin v období tvorby květů a kvetení. Podzimní kristalon pomáhá přečkat zimu rostlinám bez větších problémů.


Používejte pouze kvalitu originálního . GOLD v lahvi 2g s aktivním fosforem SUPER P má unikátní složení s . Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku. Tento produkt bude odstraněn z vaší objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky