středa 6. března 2019

Houpacka dajar

Možnost rozložení na lůžko. Zahradní houpačka musí být především stabilní a pohodlná. Skvělou výhodou je stříška, která ochrání před sluncem i mrholením, a pohodlné sedáky. Houpačka jako relaxační prvek, který si najde místo například u skalky na vaší zahradě.


Po stránce pohodlí toho nabízí více, než by se na první pohled mohlo . Calabria je nejnovější produkt společnosti Dajar ,který se vyznačuje neuvěřitelným pohodlím a vysokou kvalitou zpracování. S houpačkou Calabria si můžete . VERONA houpačka Dajar. Momentálně nedostupné. Kovová houpačka má dřevěnou sedačkou.


Solidní, pevná konstrukce, rám malovaný . Rám malovaný práškovou polyestrovo-epoxidovou antracitovou barvou. Velmi luxusní zahradní houpačka pro maximální relaxaci na vaší zahradě. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Dajar.


Venezia je nejnovější produkt společnosti Dajar ,který se vyznačuje neuvěřitelným pohodlím a vysokou kvalitou zpracování. Houpačka má kovovou konstrukci ošetřenou práškovou metodou a tak je vysoce odolná vůči UV . Houpačka je pro osoby s rozkládací sedačkou, která je upevněna na pružinách. Rám houpačky je malovaný práškovou polyesterovo-epoxidovou barvou v . Robustní, výkonná konstrukce houpačky, rám . Houpačka Venezia je dodávána s pohodlnými poduškami a moskytiérou. Maximální nosnost: 400kg, lůžková úprava.


ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Máme jen kvalitní houpačka zahradní dřevěná, které se jen tak nezničí. Houpačka , která z vaší verandy udělá místo k relaxaci a odpočinku. S nosností úctyhodných 4kg se. Vychytané zahradní houpačka výprodej jsou mezi mladými lidi v ČR bestsellerem.


Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Hodnotenie a recenzie . Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, . DAJAR MILANO houpačka rozkládací včetně polštářů.


Elegantní zahradní houpačka patří mezi velmi oblíbené. Jestli ještě doma nemáte zahradní houpačka, rychle si je objednejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky