čtvrtek 6. února 2020

Lisování alpex

Výhodou PEX- AL-PEX fitinek GENERAL FITINGS je, že je lze lisovat všemi typy čelistmi a to profily TH,H,U,B. Při montáži a lisování fitinek s trubkou je nutno dbát. Vysokojakostní vícevrstvé potrubí ALPEX pro rozvody k otopným tělesům,. PPSU a systém fitinek PUSH FIT. Italský výrobce lisovacích fitinků pro Pex- Al-Pex trubky.


Univerzální lisovací fitink pro systém PEX- AL-PEX určený pro rozvody pitné vody, topení, podlahového vytápění, chlazení, rozvody stlačeného vzduchu apod. Připravili jsme pro vás ukázku práce s lisovacími. Společnost FV - Plast, a. Rozvody vody pomocí trubek pex al pex (Barbi, Firat), se spojováním pomocí fitinek. Internetový obcho dovoz pro celé Česko - plastohliníkových pex- al-pex potrubí.


Jsou snadno tvarovatelné, ohýbatelný a spájateľné pomocí lisovacích nebo . Kleště jsou vybaveny hydraulickým pohonem, který umožňuje lisování silou . TIEMME vícevrstvá trubka AL-COBRAPEX - s hliníkovou vložkou. TIEMME přímý přechod - vnější závit - lisovací. Precizní hydraulické pákové lisovací kleště jsou určené k radiálnímu lisování při spojování vícevrstevných trubek PEX- AL-PEX apod. Lisované tvarovky PEX- AL-PEX.


Spojování lisováním je mnohem rychlejší než. Proč lisovací instalační systémy ALPEX upřednostňuje stále více lidí? T-kus 20x16xlisovaný COM. Katalogové číslo: APE131. Spojka redukovaná 32xlisovací COM.


AAAradiátory - Nákupte online z pohodlí Vašeho domova přímo z našeho skladu. Kompletní distribuce po ČR a SVK. Poradenství, kvalita, rychlost. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Dostupnost: na vyžádání.


Alpex henco RiXc lisovacíTkusy. KLEŠTĚ LISOVACÍ NA POTRUBÍ TYPU PEX- AL-PEX. Do vyprodání všech položek. Technologie lisovacích tvarovek IVAR. PRESS ve spojení s vícevrstvými trubkami ALPEX ,. TURATEC a PEX představuje nejproduktivnější, nejmodernější, ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky