čtvrtek 13. února 2020

Topinambur hlíznatý

Topinambur hlíznatý

Trochu podobně nároky jako má komule, má i ořechokřídlec. Heavenly Blue ´ nebo ´Kew Blue ´. Ještě existuje druh C. Bohatě kvetoucí nízký podzimní keř s modře fialovými květy, vhodný i na živý plot. Menší, bohatě kvetoucí keř. Na konci léta je úplně obsypán krásnými modrými květy. Listy jsou šedozelené, aromatické.


Vyžaduje slunné stanoviště s. Atraktivní keřík, stříbřitě tmavě zelené listy, . Od ostatních druhů se liší nakvétáním již od spodních větví. Caryopteris neboli ořechoplodec je pohledný keřík s . Worcester Gold - úzké listy . Shrubs This superior clone of the Blue Mist Shrub was selected at Longwood Gardens in Pennsylvania for its upright growth, long bloomtime, heavy flower . Je ceněný především pro své modré vybarvení květenství v pozdním létě - srpen. Narůstá do výšky i šířky okolo m. Olistění je šedozelené.


Opadavý polokeř nízkého vzrůstu, do 1m, . Jeho vůně láká včely a motýly. Máte na zahradě ořechoplodec ( ořechokřídlec ) klandonský? Objednávejte a těšte se na rostlinky. Prosíme o strpení při čekání na váš balíček.


Topinambur hlíznatý

I když se moc snažíme, při jarním náporu se . Autor: Zahradacentrum. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Nižší mrazuvzdorný opadavý keř s ozdobným květem.


Nenáročná, kompaktní, okrasná polodřevitá trvalka. Ořechokřídlec je mělce kořenující keř. Kouzelný ořechokřídlec - inzerce, prodám. V obchodech najdeme ořechokřídlec spíše pod latinským označením.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky