pondělí 17. února 2020

Šťavel purpurový

Šťavel purpurový

Tato rostlina svými listy připomíná jetel, její listy mají však purpurovou barvu. Na svých dlouhých, tenkých stoncích nese růžové nebo bílé, drobné květy. Dnes jej lze vidět spíše. Popis: Prodám přebytek cibulek Šťavelu . Hydrangea macrophylla was cultivated and selected for a long time in Japan and China.


Fotografie Šťavel purpurový vyfocená autorem (autorkou) ok1jkt. Rostliny pro interiér - stavel purpurovy oxalis purpurata, nabídky - prodám, prodej , inzerce. Velké pokojové květiny do zimní . Acetosella violacea (L.) Kuntze, Ionoxalis violacea (L.) Small, . Gloxinia nematanthodes Evita aka Evita Hardy Gloxinia.


Grows in Part Sun to Light Shade. Flower Color is Red and blooms in Fall, Summer. Listy jsou fialově purpurové , široké a velké. Vypichovače s pístem mají všestranné využití - vykrajovat můžete z různých cukrárenských hmot jako jsou marcipán, fondán, modelovací a potahovací. Oxalis - Čtyřlístek - Šťavel purpurový za akční ceny.


Purple shamrock - šťavel purpurový. Delší dobu jsem si pohrávala s myšlenkou, vyzkoušet techniku freeform (šití bez pravidel). Nakonec jsem jí sehnala za velmi příznivou cenu, i poštovné bylo minimální.


Na velmi světlé místo Průměrná. Oxalis purpurata : návod k pěstování, požadavky na světlo , . Je to červená(skoro až fialová) kytka. Oxalis triangularis má purpurové až tmavě rudé lístky na tenkém stonku a jemně růžové kvítky. Oxalis tetraphylla) neboli čtyřlístek je nenáročná květina, kterou pěstujeme především pro radost. Re: šťavel purpurový.


Šťavel purpurový

Odeslat od Agaata v Pát 19. Výška rostliny v dospělosti, m. Oxalis, neboli česky šťavel , se vyskytuje v mnoha druzích. Většina z nich připomíná tvarem svých listů náš jetel. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce izbové rastliny uživatele Drahomíra Šimonovičová.


Lidé zbožňují také tyto nápady. Drahoslav Stavěl – velmi dobré praktický lékař, internista z města .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky