čtvrtek 6. února 2020

Zahradní nůžky stihl

Se zahradními nůžkami STIHL upravíte každý živý plot a každý keř dle Vašich představ. Ať se jedná o profesionálního krajinného zahradníka nebo o majitele . Nářadí pro péči o živé ploty a dřeviny. Zahradní nůžky STIHL.


Teleskopická pila STIHL PR CT.

Vysoce kvalitní vyvětvovací pila s chromovanou čepelí opatřenou hákem. Neomezená volnost pohybu a vysoký výkon jsou hlavními výhodami motorových zahradních nůžek STIHL. S plastovým nástřikem na rukojetích.


Na živé dřevo do průměru cm. Základní model pro stříhání živých větví. Hliníkové tělo s pláštěm pro příjemnou práci při nízkých teplotách.


Manuální zahradnické nůžky jsou nezbytným pomocníkem pro práci na zahradě a pro údržbu zelených ploch.

Firma STIHL spolupracuje při výrobě . Vhodný pro náročné práce při údržbě vysokých živých . Stihl Bypass PG 2 Dvorak-vlasim. Profesionální akumulátorové zahradní nůžky s teleskopickou tyčí pro vysoké a široké živé ploty. Konstantní zdvih nožů při zatížení, sklopné, ideálně nastavitelné.


STIHL HSA zahradní nůžky , Kategorie: AKU stroje STIHL Compact. HS R, řezná délka cm. Profesionální nůžky pro plošné stříhání s motorem -MIX Profesionální zahradní nůžky na živé ploty s STIHL 2-MIX motorem v . Benzínové zahradní nůžky STIHL HS 4 řezná délka cm. Lehký základní model benzinových zahradních nůžek k péči o živé ploty, vhodný zejména . Lehké benzínové zahradní nůžky s jednopáčkovým ovládáním a ErgoStart (E).


Staňte se mistry v úpravách živých keřů. Stačí pouze vlastnit zahradní nůžky , a pokud se budete držet našich. Délka stříhání u těchto nůžek je cm.


Vysloveně lehký základní model zahradních nůžek k péči o živé ploty v zahradě u domu.

Velmi dobré pro tvarovací řez nízkých živých plotů až do výše prsou a . Mimořádně výkonné, robustní profesionální akumulátorové zahradní nůžky s vysokou rychlostí nožů pro přesné stříhání. Využití najdou především při stříhání… Zjistit více . STIHL HLA - prodloužený akumulátorový plotostřih.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky