čtvrtek 20. února 2020

Past na moly

Prodávají se také speciální lapače molů. Ty ovšem nedonutí moly, aby předtím nezlikvidovali vaše zásoby a dál se nerozmnožovali. Díky obsahu feromonu v lepidle, které pokrývá lapač , láká a účinně chytá dospělé samce molů. Tímto způsobem dojde k přerušení vývojového cyklu a hmyz se . Biolit past proti potravinovým molům obsahuje atraktivní látku, která přivábí samčí moly.


This Pin was discovered by Mirka Nováková.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. DRESSBAND - feromonový lapač šatních molů. Lepicí pás s feromonovým lákadlem, který se skládá do tvaru trojúhelníku. Lapač odchytává šatní moly druhu . Teď je ale otázkou, o jaký druh se jedná - mol šatní nebo mol.


Pro domácí použití se nejčastěji používají pasti s feromony a lapače s lepivým . Biolit lapač potravinových molů účinně ochrání potraviny před čtyřmi nejčastějšími druhy potravinových molů. Obsahuje kombinaci vnitřního lepícího povrchu a . Použití je velmi jednoduché.

Z lepové plochy se odstraní krycí papír a lapač se buď přímo . Dobrým řešením proti molům je použití lapače molů na bázi feromonů. Profissimo past na potravinové moly trojúhelník s feromony slouží k lapení potravinových molů ze sušeného ovoce. Past je účinná až týdnů. Přírodní aroma je přiláká a vytrvalé nezasychající lepidlo je chytí do pasti.


První možností jsou feromony, lapače s lepivým povrchem, které neobsahují insekticidy. Na speciální pásce jsou vůně, které lákají samečky molů , . Určen k monitorování potravinových molů v kuchyních, spížích. Upozornění: poslední kus skladem! Zdroj foto: Shutterstock. Fero Band mol moučný.


V obchodech existují kromě sprejů i takzvané lapače molů. Sami si doma můžete připravit i roztok melasy s octem (použijte jeden díl melasy a dva díly octa), který nalijte do . Ti nejznámější se jmenují mol potravinový, mol šatní, mol moučný a mol. Effect lapač kuchyňských (potravinových) molů. Hubení molů svépomocí.


Na občasného mola můžete použít speciální lapače napuštěné feromony, které lapač zachytí a mol poté uhyne. Orion nástrahy na potravinové moly slouží k monitoringu jejich výskytu.

Obsahují feromon, který vábí samečky molů , kteří se přilepí na lepivou část. Rozměry: x 2x 0. Jako první pomoc je lapač molů na bázi feromonů. Máme rádi tento z DM. BIOLIT ECO LAPAČ POT. Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku.


Tento produkt bude odstraněn z vaší . Proč jsou moli v naší komoře? Potraviny bohaté na sacharidy, jako jsou ořechy, obiloviny, kakao nebo sušené ovoce, jsou oblíbeným místem výskytu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky