pondělí 24. února 2020

Měděná páska proti slimákům

Nebo omotejte pásku kolem truhlíky, či záhonu a ochraňte své rostliny před slimáky , kteří jsou měděnými páskami odpuzováni. Vybírat můžete ze dvou rozměrů. O této staré moudrosti vás přesvědčí tato páska. Je samolepicí, lze ji libovolně uříznout a její měděná plocha zaručeně ochrání vaši . Slimáci a měděné pásky.


Ferramol jim bobtná v břiše, zalezou někam pod zem a tam chcípnou, . Díky ochranné měděné síťové ohrádce, která působením počasí zoxiduje vznikne ochrana, která způsobí, že slimáka nebo hlemýždě odpudí od vaší zahrádky. Měděná páska proti slimákům. Ekologická a efektivní ochrana záhonu. Repel slugs Protect your garden from slugs and snails with this copper oxide barrier! Please try again later.


Lepicí pásky nemusí jen lepit: měděná páska ochrání vaše. Použití mědi proti slimákům mne překvapilo, v zahraničí na to mají. Zahrádkáři, vyzbrojení vily, nůžkami, solí a pivem, jdou proti plžům, vybaveným pomalým slizkým tělem a. Pravidelné kypření motykou slimákům ztíží pohyb po záhonech i kladení vajíček. Umístěte tento měděný pásek (s plastovými kolíčky) jednoduše a rychle kolem své sazeničky a dotěrní slimáci či hlemýždi už Vás nebudou obtěžovat. Different methods of budding to have better quality plants.


These plants hacks are seriously cool! Ochrana proti slimákům se skládá z měděné síťky s PVC vláknem a plastových zpevňujících hřebíků. Domácí pasti proti slimákům Stačí zakopat sklenici nebo jinou hlubokou.


Zajímavou zkušeností mnoha pěstitelů je pásek měděného plechu nebo měděný drát, který slimáky odpuzuje – a to dokonce i bez slabého . Czech-Slovak dictionary. Chemické prostředky proti slimákům mají velkou prodejnost. Přistupujeme k nim dříve.


Rozměry: 5x cm. Bariéra proti slimákům. Druhou možností je použití měděné pásky. VKI proto doporučuje na slimáky nastražit jinou past, jamku s navlhčenými kočičími granulemi, . Tymián proti slimákům je zřejmě účinný, ale musí být rozmístěn na více místech v. Měď pomáhá proti slimákům.


Ta páska nemůže pomoci. Další metody likvidace. Pokud se budete držet čistě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky