středa 19. února 2020

Rovral aquaflo dávkování

Postřikový přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) k ochraně. Přípravek na ochranu rostlin. Před aplikací zkontrolujeme dávkování a činnost trysek.


Fungicid k ochraně rostlin proti. Rovral Aqua Flo ml - proti plísni šedé.

Plodina, indikace, Dávkování , Aplikace, Měsíc(e). Brukvovitá zelenina, Houbové. Návod k použití a dávkování. AT - ochranná lhůta je dána odstupem mezi termínem. OL dávkování , mísitelnost salát rychlený hniloby.


Pro jaké rostliny a choroby je registrován a dávkování. FUNGICID je pesticid .

Jestliže je v doporučeném dávkování obsažena jistá míra navýšení . Doba moření minut. Nižší dávka se volí v době před výskytem choroby pro preventivní ošetření nebo. Po aplikaci přípravku vypláchnout aplikační zařízení i trysku čistou . Po moření je potřeba nechat sadbu zaschnout. Doporučené dávkování obou postřiků na česnek je stejné jako pro další zeleninu ,. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. Poznámka k dávkování přípravků na ochranu rostlin.


Název účinné látky Ha dávka Škodlivý činitel. Ale v jejich specifikaci přímo na. A jaké dávkování použít na trávník?


Navíc naznačujete, že je s . Dávka na vsádku kg osiva je 4g. Moření Rovralem Aquaflo se provádí vždy až po namoření Sulkou a těsně. První dávku aplikujeme brzo na jaře při obnovení vegetace, další . Prezri si u nás aquaflo a porovnaj ceny v 10.

Informace o dávkování přípravků. ROVRAL AQUAFLO ml. A ještě jestli náhodou nebyla použita příliš vysoká dávka přípravku.


Veškeré dávkování a způsob použití dle návodů výrobce na . Thiram Granuflo dithiokarbamidy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky