pátek 6. března 2020

Prodej venkovnich ibisku

Výroba a prodej zemědělské techniky. Kolik to stálo dřiny a kolik jsme utratili za svačiny… Koníci nám sice stále slouží především. Ovládání navijáku je buď mechanickým, nebo elektrohydraulickým systémem. Traktor domaci vyroby. Inzerát byl odebran z. Vlek za traktor domácí výroby.


Americká výroba , u nás je těchto navijáků velmi málo. Mohl by se hodit někomu kdo má odtahovku, offroa nebo traktor. No a ten hydromotor bych použil . Technické parametry navijáků. Můžete získat kvalitní hydraulický naviják pro traktor s konkurenceschopnou. Představím jeden z navijáku jako příklad: tunový tažný naviják.


STS Prachatice - výroba , prodej a servis lesní, zemědělské a komunální techniky. Naviják za traktor do tří bodů z Pragy V3S a volným odvíjením. Navijak za traktor hnany hydraulikou homemade - Duration: 0:31. Dálkové ovládání navijáku pro lesní traktor.


Prodám naviják - domácí výroba. Zubová spojka, silný ocelový štít. Náhon je součástí navijáku. Kontaktní formulář: Editovat KONTAKTOVAT FIRMU.


S pomocí lesních navijáků za traktor můžete rychle a snadno přibližovat kmeny stromů z místa těžby na místo jejich odvozu. Jedná se o velmi výkonné stroje na. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete.


Obsahem práce je návrh lanového navijáku pro univerzální použití. Montáž je provedena podle doporučení výrobce na osazení. Po připojení navijáku na traktor připevníme stabilizátory na spodních přípojných tyčích . Před montáží a použitím lesního navijáku přečtěte si pečlivě tento. Doporučujeme vám realizovat tento postup na mírném stoupání, aby se traktor na. Naší činností je výroba a prodej paliva pro krby, krbová kamna a kotle na dřevo.


Stroj byl pořízen za pomocí dotace Karlovarského kraje ve. Výrobce stroje exportuje i do zahraničí. LKT s navíjecí silou min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky