čtvrtek 12. března 2020

Umělý plot imitace

E-shop umělých živých plotů a stínící techniky. Prodáváme umělé živé ploty v rolích a dílcích, zelené stěny, bambusy, stínící tkaniny a ratan. Dokonalá imitace živého plotu – na ploty i na balkony.


Vážení zákazníci, dovolujeme si vám představit umělý živý plot , který je novinkou v oblasti plotového . Hodnocení produktu:. Imitace živého plotu dodávaná v 300cm rolích.

Stínění syntetickými listy podobnými vavřínu, podpořenými čtvercovými oky plastické síťoviny. Umělé živé ploty se vyrábí jako imitace skutečných rostlin užívaných pro živé ploty. Nejoblíbenější typ je umělý živý plot břečťan, buxus, bobkovišeň, thuje a další . Umělý plot imitace jehličnatý stínění 5x3m v obchodě Virtualtrade.


Plot umělý živý oboustranný. Elegantní a bezúdržbové řešení v oblasti zastínění a zvýšení soukromí vašeho oplocení. Nečekejte až vyroste!


Listnaté umělé živé ploty jsou velice realistickou imitací živých plotů.

V nabídce je máme v několika různých designových provedeních, takže si vybere úplně . Blýskavka je hustá imitace živého plotu s okouzlující hrou živých barev. Listy jsou podlouhlé, sytě až světle. Osm druhů těch nejkvalitnějších imitací živých plotů ( umělých živých plotů ). Jedná se vzhledem o živé ploty bez. K dispozici ve výšce 10 1a 18cm. Pohledovou část tvoří mix proužků o šířce 2mm a délce 4cm a drobných . TYP Clonex DIVY EXCEL je skvěle vypadající věrná imitace živého plotu z jehličnanů stromů, tůje.


Je skvěle vypadající věrná imitace živého plotu z jehličnanů stromů, tůje - podobné živému poltu z křovin. Vhodné pro oplocení s tyčovým rastrem na plot , zábradlí, balkóny a terasy. Typ Soft je varianta jehličnanů s jemnými jehličkami. Nosným prvkem plotu standard je svislé a . Náš nový umělý živý plot zvýší přidanou hodnotu vaší zahrady tím, že ji skryje před pátravými a zvídavými pohledy kolemjdoucích občanů.


Máme novo v ponuke umelý živý plot - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. Velice zdařilá imitace živého plotu z bobkovišně, s podlouhlými listy připomínající i vavřín. Umělý živý plot už rozebírají maminky na webu eMimino.


Z blízka šlo poznat že je samozřejmě umělý , ale nebyla to žádná hrůza. Velice realistické a věrné imitace , kvalitní .

Dají se ploty a dekorace ARTLEAF použít i na zábradlí na balkónech? Mezi velice husté též patří imitace bobkovišně (ETNA) a břečťanu (HEDERA).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky