pondělí 16. března 2020

Selekce série

Selekce série

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů betonový obrubník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nové inzeráty e-mailom. Semmelrock Bradstone Milldale obrubník empty. Prodám, vše nové, nepoužité: betonový obrubník , šedý, 50x20x5.


Selekce série

Palisády dokonale poslouží k jednoduchému, . Neviditelný zahradní obrubník , plastový obrubník - unikátní řešení, které Vám nahradí betonový obrubník – snadná a rychlá montáž. U nás najdete vše co hledáte pro svou. Cena bez DPH: 6- Kč. Vaše cena s DPH: 11Kč.


Nezbytným doplňkem každé dlážděné plochy je betonový obrubník , který vytváří ukončení a ohraničení dlažby i případné komunikace. Nabízíme vám několik . Toto zboží Vám bude dodáno spediční službou do 2-dní. Vezměte prosím na vědomí, že při doručení zásilek Spediční.


Selekce série

Původní cena bez DPH: 10CZK. Hledáte betonovy obrubnik ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Obrubník parkový 50x20x5. Dostupné na predajniach. Uvedená cena je orientačná, bez dopravy (zo závodu výrobcu).


Betónový obrubník jubileum 100x5x20cm sivý. Pre celkovú cenu s dopravou a . Betonový obrubník LINEA II. Nově nabízíme tento metrový obrubník také ve výšce cm.


Selekce série

Univerzální silniční obrubník je určen zejména pro dopravní stavby, kde je. BEST Kerbo jsou dvouvrstvé obrubníky z vibroliso. BEST obrubník KERBO Rvnější přírodní. Vibrolisované obrubníky slouží k oddělení chodníků a pěšin od záhonů, trávníků, jiných ploch v zahradách a parcích. Jednoduchý zahradní obrubník v šesti standardních barvách.


Klasický parkový obrubník. Styk jednotlivých kusů se provádí na pero a drážku. Běžná cena , Více informací v tabulce variant. Zahradní obrubník betonový je vyráběn s vymezovacím nálitkem, styk záhonových obrubníků .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky