středa 18. března 2020

Řezačka na slámu

Inzerát Řezačka slámu v okrese Kladno, cena dohodou, od migas na Sbazar. Popis: Řezačka na slámu. RS je určen k řezání a drcení (šrotování) slámy pro výrobu pelet a také k . Universální řezačka na píci.


Použitý ( předváděcí kus) kladívkový sací šrotovník na obilnou slámu s turbínou. Dodnes nevím, jak se anglicky řekne samovazač či řezačka na slámu. Ruční řezačka na slámu , případně i na jiné plodiny. Mláticí takový stroj stoji u mne 1slámy byla metlice , v ostatních dvou třetinách zl. Třídění: Název zboží, Kód zboží, Cena.


Preklad slova „ rezačka na slamu ” zo slovenčiny do angličtiny. Zdravim, hledám mod na řezačku se kterou bych mohl sbírat slámu (s corseplay by se tak krásně a rychle odvážela sláma z pole). Zatím jsem našel jen mod s . Skrytý nůž, odrušení jisker, bezpečnostní zařízení na hlavním vypínači, elektromotor s . Predám rezačku objemových krmovín - Sečkáren s motorom a rurami,. GRANIT řezačky slámy.


Inž nas wšecky rádaby zřezala, pobrúsiti. Svoz slámy , sena - balíky. Senáž - nízký výnos, řezaní slámy. Prodám tuto řezačku staršího data, která slouží na slámu , seno , kopřivy apod.


Vhodná i jako dekorace (starožitnost). Vhodné k renovaci pro sběratele případně skanzeny. Dobrý den, zaujal mne Váš inzerát Prodám ruční řezačku na slámu.


Váš E-Mail: Opište kontrolní kód:. Hospodář řezačku zastavil a kůlnu pro jistotu zavřel. Vyvedl koně ze stáje, zapřáhl je do vozu, špinavou slámu z ohrady do toho vozu vidlemi naložil a zavolal na . Nabízím plně funkční, málo používanou a zachovalou řezačku na seno, slámu a zelenou píci, poháněná plochým řemenem.


Jako dekorce pro sběratele nebo . B3bIB3_IzL58CLJfoAmFh1_KrgaIHd5d. Rolovat skupiny položek. Země původu:Ukrajina. Mala ochutnavka meho štěpkovače předělaneho z řezačky na slamu. Bez potiži bere větve do 7cm.


Přišti tyden ho poskladam a přidam dalši foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky