středa 18. března 2020

Půdovky bazar

Doména byla nedávno prodávána v aukci na portálu dAukce. Je možné, že doména je stále na prodej. Vyhledáno - pudovky - ve všech sekcích portálu eStřechy.


Ručně vyráběná cihelná dlažba z cihelny Polom je tradiční podlahová krytina, dříve známa jako půdovka. Je určená pro rekonstrukci podlah v historických . Jan prodám staré cihly s cejchem a půdovky - obrázek číslo 3.

Výkup a prodej starého dřeva Řemesla, Kutilství. Otevřeme jakmile to bude možné. Vás o tom včas informovat.


Eshopový prodej , zasílání zboží a . Je ideální na rekonstrukce . Naleznete u nás deskové radiátory, půdovky , obklady, odpadní kameninu, . K dispozici cca m2. Recyklace stavebních odpadů.

Prodám cihly půdovky očištěné. Celkem cca m cca 8ks. Rozměr jedné cca 30xcm. Položení podlahy z takzvaných půdovek je jednou z cest, jak vtisknout. Prodej možný i po kusech - cena za kus.


Půdní dlažba, nazývaná nejčastěji půdovky , topinky či půdnice, je ručně dělaná cihelná. Vykupujeme všechny druhy i rozměry ručně dělané cihlové dlažby - půdovky. Obec Únětice nabízí k prodeji ručně vyráběnou, historickou, použitou cihlovou dlažbu tzv. Nabídka prodeje půdovek.


Tak jsem se rozhodl ukázat taky něco z půdovek , hodinky jsou v moc pěkným stavu a ta flaška už něco zažila. A oba kousky jsou na prodej. Na paletě celé a načištěné kusy.


RES Rustikos dlažba i obklad. Re: impregnace starých půdovek. Odeslat od Milano v Čtv 24.


Michale myslím, že nejlíp vypadá, když půdovky očistíš a naimpregnuješ . Mají jich doma třeba hodně z bouračky a vizuálně by v pohodě nahradily třeba půdovky. Je to ale vůbec možné?

Vykoupíme staré tesané a řezané trámy,podlahová prkna,fošny. Dále odkupujeme půdní cihlovou dlažbu, půdovky , pískovcová koryta, žulová . Betonové STŘÍŠKY, ŽLÁBKY, PODHRABOVÉ DESKY, OBKLADY, Půdovky , a ostatní výrobky mimo DLAŽEB prodáváme i přes obchodní partnery a prodejní . Cihly půdovky cca 600ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky